Лепа Брена с нова любов

4
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Сръбската звезда Лепа Брена представи нова песен носеща името „Ljubav nova“. Засега песента е само в аудио вариант и може да бъде чута в канала на певицата в YouTube.

Автор на музиката на парчето е Амир Казич, а на текста Алка Вуица. Премиерата на „Ljubav nova“ Лепа Брена направи на 7 юли в предаването Grand Show.

Изпълнителката се старае да пуска поне по една нова песен на година. „Ljubav nova“ следва появилата през 2014 г. „Zaljubljeni veruju u sve“.

Днес стана ясно и че обявените за 25 октомври местни избори изместват концерта на Лепа Брена в София. От наложилата се промяна обаче най-щастливи ще са многобройните фенове на певицата, защото ще видят на живо своята икона два дни по-рано от първоначално обявената дата.

Дългоочакваното шоу на емблемата на балканската музика в зала „Арена Армеец“ ще бъде на 22 октомври (четвъртък), вместо на 24 октомври, който е обявен за „Ден за размисъл“.

Организаторите информират, че закупените вече билети важат без допълнително презаверяване за новата обявена дата – 22 октомври. Мястото и началният час на събитието остават без промяна.

Самата Лепа Брена потвърди гостуването си, въпреки наложилото се изменение, и сподели радостта си, че ще се срещне с българската публика дори по-рано от планираното.

„Очаквам с голямо нетърпение концерта в „Арена Армеец“. За мен българската публика винаги е била особено специална и се радвам, че срещата ми с нея ще е по-рано“, заяви Брена.

Меломан.бг | Музиката на твоя живот е негов медиен партньор.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It