Виж кой те е изтрил във Facebook

1
Добави коментар
mignews
mignews

Да любопитстваш какво правят другите във Facebook е нещо, което всички правим в един или друг момент. Независимо дали проверявате дали бившето ви гадже се е преместило в друг град или за да установите, че най-големият гений от гимназията вече е безработен, дебненето из социалните медии е почти неизбежно.

Най-шокираща част от това преживяване е, когато срещнем име, за което знаем, че някога ни е бил приятел, но до усмихната снимка в профила му грее бутона „Add Friend“… „Защо ме е изтрил този, бе?”, вероятно ще е първата ви мисъл. Но я се замислете – заради „остроумните ви статуси? Или селфита, в които няма нищо забавно? Много е възможно. Така, сега сигурно следващият ви въпрос ще е: „И кой друг още ме е изтрил?!”.

Сега с приложението за мобилните операционни системи iOS и Android, което се казва Who Deleted Me, ще можете да си отговорите на този важен за всеки въпрос. Приложението може да ви разкрие кой ви е изтрил от приятелите си. За съжаление, то започва да дава информация за това, едва след като сте го изтеглили на смартфона си, така че няма начин да разберете кои са последните приятели, които са ви разкарали от списъка си.

Софтуерът може също да ви каже, кога за последен път приятелите ви са се логнали във Facebook, показвайки по този начин момента, когато са решили да ви изтрият. Услугата работи и през компютър, благодарение на разширение за браузъра Google Chrome.