Зодии и финансово благополучие

1
Добави коментар

Умеем ли да печелим пари?

И правилно да ги харчим?

Представителите на различните зодии имат различно отношение към парите. Едни се славят с умението си да ги привличат и разумно да ги влагат в перспективни проекти, но други не успяват да съберат налични средства дори за най-необходимото.

ОВЕН (21 март – 20 април)

НЕПОПРАВИМ РЕАЛИСТ Вие никога няма да реализирате една идея заради самата идея. Би ви вдъхновила само тази, която води до конкретен резултат. Винаги се радвате, когато деянията ви се покриват със слава, но сте тройно по-щастливи, когато към нея се добавя и щедро парично възнаграждение. Парите си ще похарчите, както намерите за добре. В наличност  може и нищо да не ви остане, тъй като за вас е характерно да влагате финансите си в перспективни проекти и идеи, както и за собствено усъвършенстване. Обичате да сте щедри и да се впускате в авантюри. Вие сте човек на риска, но трябва да помните, че жизнената ви енергия е в пряка зависимост от парите, с които разполагате.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

ПОВЕЧЕ СЪСРЕДОТОЧАВАНЕ  ВЪРХУ ФИНАНСИТЕ Господстващото над вас Слънце е символът на богатството и успеха. За това парите са на челно място във вашата ценностна система. Но вие не сте истински финансов гений, защото сте прекалено обвързани с нещата, които бихте могли да придобиете с помощта на парите. В състояние сте да прецените съвсем доколко е добра една стока и вашите покупки винаги са качествени и добре обмислени. Ако обаче възнамерявате да станете истински финансист, трябва да се съсредоточите изцяло в тази област. Използвайте вродената си дарба да печелите пари, но се пазете тя да не прерасне в скъперничество.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)

САМО ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ Е ИСТИНСКА ГАРАНЦИЯ ЗА УСПЕХ Финансовият напредък за вас е изкуство от най-висша класа. Но преди да се втурнете в някакви начинания с цел да натрупате състояние, трябва непременно да си дадете сметка, че са ви необходими прецизни познания. Земните блага на Близнаците са подложени на многобройни съдбоносни превратности. Възможно е да изпадате последователно ту в крайна мизерия, ту в изключително охолство. Ала след някой от периодите на лишения вие много лесно ще стигнете до извисяване и увеличаване на имуществото.

РАК (22 юни – 22 юли)

ВИЕ СЕ РАДВАТЕ НА МАТЕРИАЛНИ БЛАГА И УСПЕХИ Притежавате чест, достойнство, ум и разум. В състояние сте дори да си съградите ваша собствена финансова империя – малка, но истинска. Това може да стане благодарение на вроденото ви умение да взимате неизменно връх при преговори. Ако се ориентирате към финансовата сфера, ще успеете във всичко. Вие притежавате особена дарба да регистрирате фактите, да ги анализирате и после да използвате в своя собствена полза предимствата, които те ви дават. Внимавайте обаче с вродената ви емоционалност, заради която можете да изгубите получено наследство. Оставете умът да ви ръководи, а не чувствата.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)

СЪС СОБСТВЕН ТРУД КЪМ БЛАГОДЕНСТВИЕ Вие сте устремени към всеобщо признание и възхищение и затова вашата изходна позиция се определя от борбата ви за придобиване на богатство. Всичко, което правите, има демонстративен характер. Притежавате склонност да пилеете парите безразборно. Обичате скъпите предмети и елегантното облекло. Всички Лъвове рядко пропускат изгодните случаи и връзки. Трябва да се възползвате винаги от добрия шанс, особено след като сте се домогнали до благоденствието си изключително чрез упорит труд.

ДЕВА (24 август – 23 септември)

ФИНАНСОВИТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ КАТО ХОБИ Ако прилагате умело своите интелектуални дарби, едва ли ще имате разочарования във финансовата област. Още по-добре е, ако осъзнаете кой е най-добрият начин да се възползвате от всички благоприятни случаи. Тогава непременно ще постигнете финансова мощ. Вие сте надарени със способността да боравите с пари и печалби, но не я използвате достатъчно заради силно развитото си съзнание за дълг и отговорност.  Ако все пак успеете да се съсредоточите върху финансовите въпроси, това занимание лесно би се превърнало в истинска страст за вас.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

 СТРЕМЕЖ КЪМ АМБИЦИОЗНИ ЦЕЛИ Вие ще предпочетете да се откажете от успешна финансова машинация, вместо да си послужите с непочтени средства. Но в един свят, изпълнен с егоизъм, идеализмът може само да ви навреди. Освен това ви липсват динамичност и постоянство, когато става дума за печеленето на пари. Трябва да си поставите по-амбициозни цели. Материални загуби ви дебнат винаги при сключването на договори и при боравенето с ценни книжа. Ако получите наследство, вие с лекота можете да се откажете от него в името на разбирателството. Но ако ви е присърце финансовото преуспяване, по-добре е да мобилизирате всичките си сили и да задържите придобивката.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

СЪВЕТ И ЗА ПОДРОБНОСТИТЕ Облагодетелствани сте с необикновени шансове за успех. Това е така поради връзката между Слънцето и Юпитер – господаря на зодия Стрелец, която е символът на финансовия успех. Вашият дух е постоянно нащрек с  финансовите придобивки, като това изобщо не излиза наяве за околните. В състояние сте да прецените и какви са заложените в дадени обстоятелства финансови съвети. Някои важни подробности може и да ви убягнат, защото сте прекалено заети с приятелските си връзки и всевъзможните странични интереси, за да сте в състояние да мислите за каквото и да било друго.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

ЗАВОЕВАТЕЛСКИ ДУХ Слънцето ви гарантира сигурност в успеха и материално благополучие. Вие гледате на парите като средство за целите на битието. Сериозността, с която се отнасяте към всичко в живота, събужда у вас усещането за незадоволеност, когато не виждате осезаем напредък към нови амбициозни цели. По характер сте надарени с голяма предприемчивост и поради това не намирате покой във вашата припряна активност. В работата си не не се нуждаете от посредници или особени стимули. Белязаният със завоевателска воля дух ви води безпогрешно към всички цели. Внимавайте вродената ви пестеливост да не се изроди в скъперничество.

 

ВОДОЛЕЙ  (21 януари – 18 февруари)

СТРЕМЕЖ КЪМ ФИНАНСОВА НЕЗАВИСИМОСТ Вие сте надарени с голяма духовна яснота, но предпочитате предпазливите взаимоотношения. В деловата сфера изключително вещи и вдъхвате голямо доверие на околните. Каквото и да направите то почива на солидна основа. Но на вас ви липсва истинският финансов нюх. Ако искате да постигнете финансова независимост, съсредоточете цялата си енергия в това начинание. Природата ви е дала всички дадености да натрупате богатство, но само при условие, че вложите без остатък всичките си сили за постигането на тази цел.

РИБИ (19 февруари – 20 март)

ВСЕОТДАЙНО КЪМ ОПРЕДЕЛЕНАТА ЦЕЛ Надарени сте с изключителна интуиция и търговски усет. Това ви дава най-добър шанс за финансови начинания. Вашият инстинкт ви подпомага безпогрешно при оценката както на краткосрочните, така и на по-дългосрочните тенденции в паричната сфера. Но имате склонност да се отдавате на мечти и илюзии, от което губите увереност в собствените сили. Едва тогава ще можете да се втурнете в борбата. Поставете си точно определена цел и се надсмейте над собствените си страхове. Така успехът няма да закъснее!

 Материал: An-G Design