14 джаджи за по-луксозен и удобен живот – почувствайте се като милионери!

4
Добави коментар
boleyn
boleyn

Живеем във все по-забързан свят, който няма нищо общо с този на родителите ни. С всеки изминал ден нуждите ни се променят, както и потреблението на различни стоки, оттук логично идва и така наречения „бум на технологиите“.

Намислете си някоя джаджа, която може да прави стотици неща – вероятно наистина съществува или е въпрос единствено на време да се появи! А сега се сетете за всички приложения и устройства, които използвате и колко нелепо биха ви звучали преди десет години…

За да направите почивката си още по-комфортна, а ежедневието си с една идея по-релаксиращо и удобно, сме ви подготвили списък с 14-те най-задължителни според нас артикула, за които сме благодарни, че живеем в 21-ви век!

Преносима Караоке система Pure Acoustics MCP

С преносима караоке система купонът може да започне навсякъде…не ви се ходи специално на караоке, не обичате шума на заведенията и се чувствате по-комфортно вкъщи? Или сте на почивка и искате да се забавлявате с приятели? Вече е възможно с това много идейно чудо на технологиите – висок клас озвучителна система с караоке функция.

Пуснете музика от всяко устройство! Системата е оборудвана с USB вход, четец за карти памет и AUX интерфейс. Моделът предлага и безжична връзка чрез Bluetooth. Това е и най-лесният и удобен начин да пуснете музика от смартфона, таблета или лаптопа. Батерията издържа 10 часа!

Цена: 349 лв.

Електронна книга Kindle Paperwhite II Wi-Fi E-book

Електронните книги набират почитатели със скоростта на светлината. Безкрайни са удобствата на четците – леки са, удобни, не натоварват очите, не заемат допълнително място на без това препълнената ви книжна библиотека…Когато отивате на почивка и сте с много багаж, е доста по-компактно да заложите на електронния вариант, отколкото на няколко книги-тухли, за които ще ви е нужен отделен сак.

Цена: 275 лв.

 Слушалки Samsung Premium

Качествените слушалки са задължителни както в домашни условия, докато разпускате след дълъг ден, така и на път, когато разстоянието минава много по-бързо и неусетно с хубава музика. От геймърски слушалки до слушалки-тапи, всичко зависи от вашия вкус и потребност.

Ние харесахме белите слушалки Samsung Premium Over-Ear Headphone с големи наушници. Елегантност и качество в едно!

Цена: 463,50 лв.

Спортно мотоциклетно кожено яке с TFL Cool технология Cosmo II

За любителите на високите скорости задължителен артикул е спортното мотоциклетно кожено яке. Нашият избор е от мека телешка кожа с  TFL Cool System покритие – намалява количеството слънчева радиация, поглъщана от тъмния цвят на дрехата, и поддържа температурата значително по-ниска.

Цена: 724 лв.

Велосипед Shockblaze SKIN RACE

Велокултурата се развива все повече и по нашите ширини. Ако допреди няколко години много малко хора пътуваха с колело за работа, то сега нещата са коренно различни. Изберете най-добрия модел за вас според това дали ще ви е нужно за градска среда или в планината.

Ние харесахме велосипед Shockblaze SKIN RACE с изчистен и семпъл дизайн, плюс идеални характеристки.

Цена: 5 555,00 лв

Очила за виртуална реалност

Google Cardboard са един от последните проекти на гиганта в IT сферата. Идеята е много проста – да се насладите на виртуална реалност, заплащайки възможно най-малко за оборудване. За да се постигне оптимално ниска цена Google са разработили своя продукт с най-евтиния възможен материал, а именно – картона.

Трябва да сглобите рамката, да поставите лещите и сте готови да се потопите в света на 3D виртуалната реалност. Поставете Вашия Android или iOS смартфон на определеното за целта място, изтеглете една от десетките апликации, специално разработени за Google Cardboard и погледнете през очилата. Най-достъпният начин да се насладите на 3D изображение директно от вашия смартфон.

Цена: 16,90 лв.

Кафе машина K-fee System 1S01

Качествената кафе машина е задължителна за всеки един ценител на хубавото кафе! Ако ви е писнало от блудкавата напитка по заведенията и съмнителния й произход, по-добре се погрижете сами за кофеиновите ви ритуали сутрин!

Със супер мощната и модерна K-fee System 1s01 ще предадете на любимите си напитки чувствен аромат и прекрасен вкус. Кафе машината е снабдена с модерна система за работа с капсули и разполага с малък контейнер, който може да събере до 9 капсули за по-удобно съхранение.

Еспресо, лате, макиато, капучино, топъл шоколад, мляко или просто чаша късо или дълго кафе – всичко това ще се приготвя с лекота от тази функционална кафе машина.

Цена: 86 лв.

Квадрокоптер/дрон за снимане с Go Pro камера Lazdi 009

Дронът за снимане, на който се спряхме, има чудесни характеристики: летателно време 30 мин., както и възможност за поставяне на Go Pro камера; задаване на GPS координати с опция за връщане към начална позиция; обхват на дистанционното управление 500 м.

В международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg ще откриете разнообразие от видеокамери за кола, мини WiFi камери и спортни водоустойчиви камери, всичко, което ви е нужно!

Цена: 833 лв.

LCD Телевизор Samsung

Уикендът е дошъл и искате да разпуснете след дългата седмица вкъщи? Заслужавате перфектна резолюция, която ще ви накара да забравите, че не сте на кино!

За перфектни изображения, функцията за интелигентно зрително изживяване на Samsung оптимизира картината въз основа на типа съдържание или източника.

Цена: 5 717,20 лв

Лодка надуваема с твърдо дъно Line Winder

Тази лодка побира 4 души! Структурата на пода е многослойна – от дърво и смола, осигуряваща защита от водата и дълъг живот. Всяка плоскост на пода е обкантена с алуминиева рамка, което прави цялата конструкция много здрава.

Има защита от химични въздействия, от слънчеви лъчи, температурна защита – два плата от носа до средата за по-голяма здравина.

Цена: 1 173,00 лв

Смарт часовник Samsung Watch

От wired.com добре са подредили най-важните причини, подари които смарт часовниците са голям помощник в ежедневнието ни:

За какво са необходими? За разчистване на купищата имейли и SMS-и, които получавате през деня. От сензорния дисплей на часовника с пръст може да ги изтривате или да разглеждате без да бъркате в смартфона, комютъра и таблета.

Часовникът вибрира леко на китката, когато получите съобщение. Виждате и актуалните градуси, облачета и други картинки, свързани с времето. Можете да ги използвате като „дистанционно“ при слушане на музика през слушалки от телефона.

Цена: 609 лв.

Samsung G925F Galaxy S6 Edge 128GB

Телефонът е нещо, без което не можем в ежедневието си, без значение къде се намирамеЧ

Алуминиева рамка на Samsung Galaxy елегантно обгръща устройството с двойна защита на Gorilla Glass Corning 4. Предпазва от драскотини, ожулвания, отпечатъци. Но не забравяйте да си купите допълнително покритие или периодично почиствайте екрана и гърба на устройството с кърпа.

Цена: 2 099,00 лв

Фотоапарат Nikon D7200

Искате да запечатате всеки един момент от почивката ви? Дори и да не сте професионален фотограф, имате нужда от хубав апарат, който сам ще се погрижи за добрите снимки!

Крачка към съвършенството с превъзходния Nikon D7200. Този пъргав D-SLR с формат DX предлага великолепни неподвижни изображения, превъзходни видеоклипове и пълна свързаност. Той е бърз, универсален и готов да отговори на всяка ваша амбиция.

Цена: 1 944,00 лв

Екшън камера Xiaomi Yi

Екшън камерата Xiami Yi има ниска консумация на енергия, Wi-Fi свързаност до 100м към андроид устройство, лесно прехвърляне на видео и снимки на вашия таблет или телефон. Споделяна на снимки в социалните мрежи за по-малко от 10 секунди!

Цена: 199 лв. 

 

Продуктите открихме в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, в която всеки може да купува и продава! В тази изключително лесна за използване платформа са събрани на едно място всички онлайн магазини.

Надяваме се, че сме ви били полезни!