БИО-ОЙЛ / BIO OIL 60МЛ НОМЕР 1 ПРОТИВ СТРИИ

1
Добави коментар
svetlaberova
svetlaberova

bio-oil-purely-me-denina-martin-02-700×480    

УПОТРЕБА:

Белези

Белезите са неразделна част от процеса на зарастване на рани и резултат от свръхпроизводството на колаген на мястото на раната. Белезите могат да се променят с течение на времето, но никога не изчезват напълно. Bio-Oil е разработен, за да подобри вида на кожата с белези, но не може да ги премахне напълно. Bio-Oil се нанася два пъти дневно, с кръгообразни движения върху белега и в продължение на минимум 3 месеца. Нанасяйте Bio-Oil върху нови белези едва когато раната е зарастнала. Не използвайте върху разранена кожа.

Стрии

Когато тялото се разширява по-бързо от покриващата го кожа, тя се разкъсва образувайки белег при зарастването. Тези белези остават по повърхността на кожата под формата на стрии. Склонността към образуване на стрии варира в зависимост от типа кожа, раса, възраст, начин на хранене и ниво на хидратация. По- склонни към поява на стрии са бременните жени, хора, занимаващи се с бодибилдинг, юноши, с пикове в растежа и хора с рязка промяна в теглото.

Стриите са постоянни по природа и въпреки, че Bio-Oil е разработен, за да подобри вида им, той не може да ги премахне напълно. Bio-Oil се нанася два пъти дневно, с кръгообразни движения върху стриите и в продължение на минимум 3 месеца. По време на бременност Bio-Oil се нанася два пъти дневно, от началото на втория триместър, с масажни движения върху зоните, склонни към образуване на стрии: корема, ханша, гърдите, долната част на гърба и горната част на бедрата.

Неравномерен тен на кожата

Пигментацията на кожата е резултат от неравномерното производството на меланин. То може да бъде предизвикано от външни фактори, като например прекомерно излагане на слънце или след употреба на избелващи продукти с ниско качество, или вътрешни причини: като хормонални промени, свързани с бременност, менопауза или използването на орални контрацептиви. Bio-Oil спомага за подобряване вида на кожата при пигментация и изравняване на тена. Bio-Oil се нанася два пъти дневно, с кръгообразни движения и в продължение на минимум 3 месеца. Bio-Oil не съдържа слънцезащитен фактор. Нанасяйте слънцезащитен продукт само след като Bio-Oil е напълно абсорбиран от кожата.

Стареене на кожата

Бръчките по кожата, които се появяват с напредване на възрастта, обикновено са причинени от отслабването на колагеновите и еластиновите влакна в кожата. Bio-Oil съдържа многобройни съставки, които спомагат да се запази младият вид на кожата, като я прави по-мека, по-гладка, по-гъвкава и намалява бръчките.  Bio-Oil хидратира, което подобрява текстурата, тена и видимо намалява фините линии и бръчки. Bio-Oil се нанася два пъти дневно върху засегнатите участъци на кожата. Ефектът е индивидуален.

Дехидратирана кожа

Повърхността на кожата има невидим мазен слой, които играе бариерна фунция и запазва влагата във вътрешността й. При много сух климат, този липиден слой често не може да се справи и голяма част от влагата се изпарява от кожата. Ежедневното къпане задълбочава това състояние и унищожава липидния слой под изсушаващото действие на сапуна и водата. Bio-Oil снабдява кожата с необходимите вещества, за да възстанови липидния слой си и запази влагата. Bio-Oil трябва да се нанася два пъти дневно. Ефектът е индивидуален.

 

Bio-Oil-Ingredients    

Състав:

Растителен състав

Calendula Officinalis Flower Extract (Масло от невен)

Lavandula Angustifolia Oil (Лавандулово масло)
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Масло от розмарин)
Anthemis Nobilis Flower Oil (Масло от лайка)

Витамини

Retinyl Palmitate (Витамин A)
Tocopheryl Acetate (Витамин E)

Масла

Paraffinum Liquidum
Triisononanoin
Cetearyl Ethylhexanoate
Isopropyl Myristate
Glycine Soja Oil
Helianthus Annuus Seed Oil
BHT
Bisabolol

Аромат (Роза)

Alpha-Isomethyl Ionone
Amyl Cinnamal
Benzyl Salicylate
Citronellol
Coumarin
Eugenol
Farnesol
Geraniol
Hydroxycitronellal
Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde
Limonene
Linalool

Оцветители