„Отряд самоубийци“ – официални първи кадри

1
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Уил Смит е ветеранът сред деветимата комиксови антигерои

„Ди Си комикс“ дадоха силна заявка да прекратят доминацията на „Марвъл“ в комиксовите екранизации напоследък – на Comic Con в Сан Диего беше представен пълният трейлър за „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“.

Сега от „Уорнър брос.“ качиха онлайн и триминутния първи клип от „Отряд самоубийци“ (Suicide Squad) на реж. Дейвид Айър. От киностудията признаха, че две денонощия са полагали усилия да ограничат разпространението на пиратското видео, което циркулира из Мрежата от събота насам.

„Съжаляваме за това решение, тъй като намерението ни беше да запазим тези кадри като уникално преживяване за посетителите на Comic Con, но същевременно не можем да позволим филмът да бъде показван в лошото качество, в което бе откраднат от нашата презентация.“

Деветимата (анти)герои от „Отряд самоубийци“, очакван в началото на август 2016, са: Адам Бийч като Кристофър Вайс / Слипнот; Джей Кортни („Терминатор: Генисис“) като
Джордж „Копача“ Харкнес / капитан Бумеранг; Кара Делевин („Хартиени градове“) като Джун Муун
/ Enchantress; Карен Фукухара като Тацу Ямаширу / Катана; Джоел Кинаман (сериала „Убийството“)
като Рик Флаг; Маргот Роби („Вълкът от Уолстрийт“) като Харлийн Куинзъл / Харли Куин; Уил Смит
като Флойд Лоутън / Дедшот, Адеуале Акинуйе-Агбайе (г-н Еко от „Изгубени“) като Уейтън Джоунс /
Killer Croc; Джей Ернандес като Шато Сантана / Ел Диабло.

Звездното присъствие допълват Виола Дейвис („Как да ни се размине за убийство?“) и носителят на „Оскар“ за „Клубът на купувачите от Далас“ Джаред Лето, който се появява във финалните кадри от клипа. Фронтменът на 30 Seconds to Mars вече е определян като „най-маниакалния Жокер досега“ и се появява още през март в „Батман срещу Супермен“. 

Източник: Bulevard.bg