7 полезни съвета за парти за детски рожден ден

1
Добави коментар

1. Използвайте пространството – цялото пространство. Вие виждате прозорци, а ние виждаме още пространство. Декорация от хартия, ленти или дори парти покривки ще направи цялото място атрактивно и емоционално. Направете подводен свят, ако темата е Спондж Боб, например.

Възползвайте се от абажура – за момичешко парти за рожден ден, можете да сложите малка туту рокличка върху него (внимание – не включвайте осветлението или се уверете, че рокличката не е прекалено близо до лампите). С туту роклички можете да декорирате поставените свещи или да съчетаете няколко роклички, които да образуват шарен венец за вратата.

Какво ще кажете за столовете? Какво е едно парти за детски рожден ден без балони с хелий и фънки парти шапки? Поставете  по една парти шапка на всеки стол, вържете балон и ето ви едно чудесно стартово настроение за всички гости.

2. Направете слоеве на вашата тематика. Представете си тема – детско парти с миньони. Имате маса, имате покривка, а над нея мрежеста покривка с тематична текстура. 

3. Планирайте разумно. Направете си таблица с разходите и въведете всичко в нея. Вижте дали не преигравате с приготовленията и обмислете внимателно всяка една точка и преценете дали може да бъде заменена с нещо ръчно направено, по-семпло и дали не може да отпадне.

4. “Не отивай там!” – хартиените фенери са шикозна идея, за да оградите мястото  за игра и местата, където децата да не ходят. Проявете въображение. Ако темата е детско парти със Спондж Боб – декорирайте шведската маса с ананас. Вместо “сандвичи”, децата ще хапват “рачешки банички” или вместо “пържени картофи” –  “пръчици от планктон”

5. Организирайте игри – търсене на съкровище, включете карта с улики и пинята, пълна с бонбони като съкровище. Друг вариант е да купите мини кексчета или тарталети, глазури и различни видове пръчици, и да включите всички деца с украсяването им. Забавна идея е да организирате карнавал, като предвидете малки подаръчета за всички деца.

6. Изправете се срещу страховете си. Имате притеснения дали децата ще се забавляват, дали украсата ще се получи, дали балоните ще дойдат навреме? Не се притеснявайте – направете декорацията, а за забавленията изберете парти агенция или професионални аниматори за детски кът, ако празненството ще е основно с възрастни.

7. Не забравяйте дребните неща. Вземете боички за face pianting (рисуване на лице). На пиратско парти нарисувайте пиратски превръзки на всички, мустаци, брада. Вземете пиратски шапки, саби, ковчеже със съкровище. Имате куп варианти за едно разкошно парти за детски рожден ден.