Павел, Венци Венц и Моисей в първата вечер на Плюс Фестивал

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Павел, Венци Венци и Моисей се присъединяват към звездния списък с артисти в първия вечерен концерт на парк остров „Свобода“. И към момента в официалната Фейсбук страница на Плюс Фестивал могат да се видят десетките призиви на феновете към организаторите да поканят именно тях. Огромният интерес към младите хип-хоп артисти със сигурност се дължи на факта, че това ще бъде първото им гостуване в Пазарджик.

Дуото на Павел и Венци Венц набра изключителна полулярност сред младежите с парчето им в дует със Сантра „Изгрева и залеза“. Последваха дуети с Ангел и Моисей, рапъра Декстър, победителя във втория сезон на музикалното реалити Х-фактор Жана Бергендорф и други. Младите рап изпълнители за трета поредна година са участници в двете най-мащабни турнета за българска музика, но тази година за пръв път в програмата им се подрежда и Плюс Фестивал.

Павел и Венци Венц отскоро се изявяват заедно с Моисей от хитовото дуо, сформирано в Х-фактор, Ангел й Моисей. Тримата написаха специална песен за любимите си жени, „Единствената“, която вече шести месец подред не слиза от първите места в музикалните класации. Освен нея феновете ще имат възможност да чуят най-големите им хитове на 11-ти септември, в първия вечерен концерт на Плюс Фестивал Пазарджик 2015.

Организаторите обявиха във вчерашния ден, че програмата на тазгодишното издание е вече ясна наполовина. Към вече разкритите участници, Плюс Фестивал добавя още любимецът на всички треньори в „Гласът на Холандия“ Йарно Ибара, както и танцьорите от Dem Divas Crew (София).

Групата на представителния танцов ансамбъл от Пазарджик Албена, която в първото си участие през 2014 г. беше част от дневните концерти на Плюс Фестивал, организирани на Тортата, от своя страна заслужено се пребори за мястото си и на големите вечерни концерти. С тази покана още веднъж се затвърждава подкрепата от страна на Плюс Фестивал към местните артисти, които ще имат възможността да участват на събитие от най-високо ниво.

Плюс Фестивал Пазарджик 2015, 11-13 септември, www.facebook.com/plusfestival.eu.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It