Искате собствен басейн? Почерпете вдъхновение от тези шантави идеи тип „направи си сам“

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Лято е, жегата едва се издържа и всеки копнее за малко разхладителна вода, в която да се потопи, пише Viral Nova.

За съжаление басейнът не винаги е лесно достъпен. Това обаче не спира хората да пробват със собствени решения. Всички те са доста шантави, но пък не можем да отречем ентусиазма, с който са подходили, за да се разхладят.

Виж още: Не ви ли се иска да се потопите в някой от тези естествени басейни? Разгледайте тази забавна галерия от басейни тип „Направи си сам“, за да почерпите и вие идеи за лятото.

Този басейн е боклук. Буквално. Този пък е малко мърляв Хм, не трябва ли водата да е извън лодката? Конете ще харесат този басейн от слама Може ли този басейн да стане още по-хладен? Максимално разпускане Барбекю в басейна За да те пуснат тук, трябва да си доста мъничък Басейн-количка Ако няма друг начин, това също е решение Физиономия тип „Това не е басейн“ Още един „сламен“ басейн „Направи си сам“ в най-чист вид Тези хора просто искат да се охладят Поне гумите на трактора се използват за нещо Басейн, който буквално е в земята Той иска да плува с Костенурките-нинджа Добро приложение на един контейнер за боклук Едва ли може да бъде по-лошо от това Този басейн е доста популярен Хем плуваш, хем бирата се изстудява