Хамалски услуги София от Хамали Престо

3
Добави коментар

Извозване на Стари мебели в София

Дошъл е момента в който трябва да се разделите с вашето старо и ненужно обзавеждане за да освободите място за ново? Ние от Хамали Престо ще Ви предложим страхотна оферта за извозването на вашите стари мебели и електроуреди в София. Просто ни се обадете на тел. 0876 123 386 за да Ви отървем от всички ненужни вещи на съвсем приемлива цена.

Ние сме фирма с дългогодишен опит в изнасянето, извозването и изхвърлянето на битови отпадъци от всякакви помещения в София.

Извършваме още почистване на: мазета, тавани, гаражи, апартаменти и други от най-различни събирани и трупани с годините боклуци.

С нас няма нужда да се тревожите, че вашите битови отпадъци ще се озоват в кофите зад блока. Ние от Хамали Престо разполагаме със собствен склад-депо в които складираме и рециклираме всички дървени предмети, останалите строителни и други отпадъци извозваме до сметището в кв. Враждебна.

Цените за извозване определяме в зависимост от количеството на предметите. Можем да ви предложим безплатен оглед на място – при по-големи количества стари мебели и оферта с крайна цена.

А също така можем да Ви предложим фиксирана или приблизителна цена още по телефона в случаите когато вещите са по-малко на брой.

За нас нито една работа не е прекалено малка или прекалено голяма, стараем се да посрещнем нуждите и изискванията на всеки един клиент. С Хамали Престо вашите очаквания за качеството и цената на желаната от вас услуга ще бъдат напълно оправдани.