ДесиСлава започва на чисто

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

След успешното си завръщане в Пайнер с „Не го прави“, участието в проекта на Константин „Болката в минути“ и мега-дуетът с Галена „В твоите очи“, ДесиСлава представи новата си самостоятелна песен „Започваме на чисто“.

Парчето е по музика и аранжимент на самата изпълнителка и Даниел Ганев, а текстът към него е на Росен Димитров. Режисьор на видеото пък е Георги Марков. ДесиСлава залага на изключително впечатляващ стайлинг, който е дело на Антония Йорданова. Гримът е на Кирил Чалъков, а косите – Чочо от „Фетиш“.

Другата новина около певицата, която тя наскоро обяви е, че подготвя самостоятелен концерт, с който ще отбележи „20 години на сцена“. Събитието се очаква да бъде факт в началото на 2016 година.

„Това ще бъде един концерт, на който ще си изпея душата. Може да не изпълня най-големите си хитове, но ще подбера песни, които най-добре ще ме опишат“, споделя тя.

Относно бъдещите си проекти Деси споделя:

„Знам какво ще пусне в следващата една година, дори за всяка песен имам ясна представа и с какъв видеоклип ще я поднеса. Сега работя много интензивно и устремено“.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It