Михаела Маринова направи голяма „Стъпка напред“

6
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

По-малко от година след първите си стъпки в третия сезон на X Factor Михаела Маринова вече има в професионалната си биография втори сингъл.

Дебютът на фаворитката на Джеймс Артър беше с песента „Любов за пръв път“, в която си партнира с Невена Пейкова и Кристина Дончева, а сега идва ред на голямата й „Стъпка напред“.

Първото самостоятелно парче на Михаела предизвика огромен интерес още с представянето си по време на Годишните музикални награди на БГ Радио в края на месец май.

Любопитството на публиката към проекта беше задоволено точно в полунощ на 17-и юли с онлайн премиерата на видеоклипа на песента по музика на интернационалния екип хитмейкъри Ollipop и Holly Martin, които са автори на хитове в класациите на над 10 държави. Текстът пък е дело на една от най-харизматичните и талантливи двойки на българската музикална сцена в момента – Pavell и Михаела Филева.

Концепцията на видеото създават заедно един от най-креативните хореографи у нас Милен Данков и режисьорът Георги Ангелов, който стои и зад клипа на хита „Единствената“ на Pavell & Venci Venc’ и Моисей. За снимките са ползвани близо 50 кг. талк, върху който двама професионални танцьори и самата Михаела изпълняват красивата хореография.

Визията на тримата артисти е поверена на майстора на грима Слав и на талантливия стилист и дизайнер Августина Маркова-Тути, която е избрала за част от кадрите модели от пролетно-лятната колекция на Massive by Block.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Гласувайте ТУК за любимите си БГ хитове!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It