Robin Schulz издава втори студиен албум „Sugar“

6
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Със серия популярни парчета, сред които хита “Prayer in C”, дебютният запис на Robin Schulz от 2014 “Prayer” направи диджея най-успешния немски изпълнител в международен план за последните 20 години.

Сега, родената в Osnabrück звезда, диджей и продуцент се готви да издаде дългоочакваното му продължение. Една година след излизането на дебютния “Prayer”, Schulz се завръща с нова доза гениалност – записът “Sugar”. Вторият студиен албум на Robin ще бъде на пазара от 18-ти септември!

По-рано този юли Schulz получи троен златен сертификат за международния хит “Prayer in C”, платинен за сингъла “Sun Goes Down (feat. Jasmine Thompson)” и отново златен в родната Германия за албума “Prayer”.

Това са само три от над 60-те отличия, с които се е сдобил до сега немският дийп хаус диджей. С предстоящия запис “Sugar” Robin Schulz се готви да направи втора голяма стъпка в успешната си кариера.

След като парчето “Headlights (feat. Ilsey)” даде възможност на феновете да се докоснат за пръв път до звученето на очаквания албум, младият диджей издава и втори сингъл от него. Песента “Sugar”, озаглавена по същия начин като записа, излиза на 17-ти юли и в нея участва канадският певец Francesco Yates.

Благодарение на своите емоционални вокали Yates е смятан за следващата голяма поп звезда, спечелвайки си похвалите на изпълнители като Pharrell Williams и Justin Bieber.

По всичко личи, че на Robin му предстои да надгради постиженията си от изминалите 18 месеца. Хитът на 2014 “Prayer in C” окупира първото място в iTunes в 40 държави и оглави националните класации на 17 страни и това бе само началото.

Номер 1 ремиксът на парчето “Waves” спечели на Schulz номинация за Grammy, а албумът му “Prayer” получи немската награда ECHO в категория “Dance National”. На всичкото отгоре Robin разпродаде и американското си турне.

Албумът “Sugar” на Robin Schulz ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It