Гривна Против уроки White Heart

1
Добави коментар

Сърцето символизира любов, единство, чувственост, женственост, привличане.

Поръчай

Гривна Против уроки White Heart – 5.90лв
лв5.90

Един от най-известните символи на любовта – сърцето…
Ръчно изработена Гривна Против уроки White Heart
от червена промазана копринена връв
и бяло PVC мънисто Сърце;
Универсален, регулируем размер –
отпуска /…

Един от най-известните символи на любовта – сърцето…
Ръчно изработена Гривна Против уроки White Heart
от червена промазана копринена връв
и бяло PVC мънисто Сърце;
Универсален, регулируем размер –
отпуска / пристяга се с едновременно приплъзване на двете възелчета;
Цена: – 5.90лв / бр.

Наличност от модела  –   7 бр. 

 Сърцето – олицетворява живота, връзката между телесното и душевното, тленното и святото. Според индийските мистици, мястото на човешкия дух, неговото същинско Аз е в сърцето, а не в главата. В Библията сърцето присъства често – то е орган на всички чувства, и най-вече – на религиозното. Сърцето е свързано не само с чувствата, но и с най-различни дейности на съзнанието – то мисли, взима решенията, от него извират любовта, волята, съзнанието, съвестта.

Сърцето е израз на скрития център на личността; то е нещо по-непонятно, непроницаемо, тайнствено, скрито от душата, съзнанието, духа – не само за чуждия взор, но дори и за собствения; само на Бог са известни тайните му. Христос се възприема само чрез сърцето.

❥ Информацията за предлаганите на сайта www.An-GDesign.com ръчно изработени бижута – гривни, колиета, обици, брошки и други дамски, мъжки и детски аксесоари, се обновява на всеки час! Въпреки това е възможно посочената наличност да се разминава с реалната, поради интензивността на поръчките, които получаваме!

❥ Снимките, които презентират продуктите на An-G Design, представят най-точно цветовете им. CES COMMERCE Ltd не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е също разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните партиди материали, необходими за изработката на артикулите.