Дневен хороскоп за сряда, 22 юли 2015

3
Добави коментар
boleyn
boleyn

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Последното нещо, за което искате да мислите в момента, е как да се справите с досадните хора в живота си. Напоследък обаче те са навсякъде в ежедневието ви, натоварват ви и ви пречат да се съсредоточите. Покажете им по възможно най-милия и учтив начин, че понякога прекаляват.

Телец Напълно наясно сте с това каква посока искате да поеме животът ви от тук нататък. Следвайте стриктно плана си и всичко ще се получи така, както сте си намислили. Отклоните ли се дори за момент, е възможно целият ви замисъл да пропадне.

Близнаци Мислите ви са насочени към мястото, на което ви се иска да бъдете в момента. Имайте търпение – съвсем скоро ще имате възможност да бъдете с хората, които обичате. Трябва да почакате още много малко.

Рак Съсредоточили сте се изцяло върху настоящето. Не се ръководите нито от миналото, нито от онова, което е вероятно да се случи в бъдеще. Това е правилният подход – придържайте се към него.

Лъв Осигурете си необходимото време, за да свършите личните задължения, които все пренебрегвате заради професионалните си ангажименти. Те са не по-малко важни – не ги пропускайте.

Дева Запомнете днешния ден, защото той е рядкост. Ще попаднете в ситуация, която не се случва особено често, и ще получите честта да бъдете част от нещо голямо. Запазете този спомен в сърцето си.

Везни Забавете темпото! Занимавате се с много неща едновременно и колкото и да сте енергични и способни, има огромна вероятност в един момент да рухнете. Организирайте дните си, като планирате по по-малко задачи, които да вършите за 24 часа.

Скорпион Буксувате на едно място. Работа, която практикувате от години, приятели, които познавате от деца. Няма нищо лошо в старите връзки – даже напротив. Но понякога човек трябва да излезе от зоната си на комфорт, за да си спечели нови и незабравими преживявания.

Стрелец Бъдете верни на себе си. Не си позволявайте да загърбвате принципите си заради човека до себе си. Ако той ви принуждава да го правите, то значи не зачита вашето мнение и е много вероятно да не е правилният човек за вас.

Козирог Надпреварвате се с времето, а това няма да доведе доникъде. Всяко нещо в живота се случва на правилното място и в точното време. Дори и да се опитвате да насилвате събитията, тяхното провеждане ще се случи тогава, когато звездите намерят за добре.

Водолей Имате близък приятел, който се нуждае от съвет, но никога няма да го поиска. Гордостта му няма да му позволи. Опитайте се да разгадаете кой точно е той и го посъветвайте така, че той да не разбере, че знаете за какво става въпрос.

Риби Сутринта ще се сблъскате с човек, който ви е особено неприятен. Това е един от моментите, в които ви се иска да се приберете вкъщи и да не излизате цял ден. Не се притеснявайте – ефектът от срещата ви с него ще бъде заличен почти моментално.