ATDRent – Коли под наем

1
Добави коментар
cvetanov74
cvetanov74

    Компанията за отдаване на коли под наем ATD Rent предлага компетентно професионално ниво на обслужване от своите служители, пълно застраховане срещу инциденти и ПТП по пътя, допълнително оборудване на колите под наем, прозрачно декларирани условия по договора за отдаване на автомобили под наем. предлагаме резервиране на желания от вас автомобил онлайн, по всяко време и от всяко място! Постоянните ни клиенти могат да ползват намаления от цената на наема и да получават специални предложения за отстъпки по време на активния туристически сезон. Гарантираме ви конкурентни, разумни цени и широк избор на автомобили от състава на нашия автопарк, които винаги се намират в отлично техническо състояние, за което се грижи нашият екип от специалисти. Те отговарят и за 24- часовата подръжка  по време на вашето пътуване и са готови да се отзоват на помощ , ако възникне проблем на пътя.

   Гарантираме първокласно обслужване през целия срок на арендата на автомобила. Срокът, в който желаете да ползвате нашия автомобил под наем е изцяло по ваше желание- той може да е краткосрочен или дълговременен.

   Доставката на вашия автомобил ще бъде извършена своевременно  на указани от вас място, дата и час.

   Предлагаме допълнителни екстри като специални детски автокресла.

   С автомобилите под наем на фирма  ATD Rent можете да пътувате удобно, спокойно и гарантирано безопасно и да се наслаждавате на морската си ваканция в прекрасните български курорти и градове!