Турция отново блокира достъпа до Twitter

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Халифа явно не обича свалките в интернет

Халифа е доста активна в социалните мрежи

Как да не ѝ пишеш, след като публикува такива снимки?

Халифа е фенка на комиксите за Батман

Previous

Next

11:50 |
от chronicle.bg
|
Социални мрежи

Ливанска порнозвезда Миа Халифа, която привлече погледите към себе си в последната година, разбираемо получава доста неприлични предложения.

Актрисата от филмите за възрастни има над 10 000 последователи в социалната мрежа Twitter и почти всекидневно е сваляна с лични събощения (от което не сме изненадани).

Халифа обаче явно си има сериозен приятел и не е заинтересувана от свалки в интернет.

Това разбра и играчът на Бъфало Билс Дюк Уилямс. Футболистът от NFL периодично се е опитвал да се свърже с Халифа с лични съобщения в Twitter и накрая порнозвездата открила начин как да се отърве от него.

Халифа пусна снимка от отчаяните опити на Уилямс в профила си с предупреждение към всичките си тайни и явни обожатели, че всеки следващ подобен опит ще бъде разобличаван по същия начин.

Warning: Trespassers in my DM’s will be shot and hung out to dry in public. pic.twitter.com/aPUGkmooat
— Mia Khalifa (@miakhalifa) July 12, 2015

А това явно не ѝ е за първи път

I used Duke’s tactics on @MiaKhalifa and got a response several months faster. WHERE IS MY DAMN TROPHY?! pic.twitter.com/WfUPkSemAv
— Philip DeFranco (@PhillyD) July 13, 2015

В галерията ще се убедите защо ливанската красавица набра такава популярност за отрицателно време.

 

Бенисио дел торо – лошото момче от Пуерто Рико

Хоакин финикс също преговаря с Дисни

Екипът на Star Wars се среща с феновете

Среща с феновете през април в Калифорния

Бенисио дел Торо – отива му да е лош

Previous

Next

21 юли, 2015 13:38 |
от chronicle.bg
|
Живот

Носителят на Оскар Бенисио дел Торо е поканен да изиграе злодея в продължението на Междузвездни войни, твърдят американските медии. Пуерториканецът най-вероятно ще се появи в осмия епизод на фантастичната сага, който все още няма заглавие, но се очаква да бъде готов през 2017 година.

Ако Бенисио дел Торо и продуцентите се споразумеят, звездата ще си партнира с Дейзи Ридли, Джон Бойега и Оскар Айзък, който е дебютира в очаквания през декември епизод „Силата се пробужда”.

Списанието Variety и The Wrap пишат още, че преговорите на Дисни с Дел Торо са в ранен етап, но информацията идва от достоверен източник. Филмовото студио обаче е организирало и срещи с Хоакин Финикс за въпросната роля твърди Variety. Това означава, че Дисни ще трябва да избират между Финикс и дел Торо.

Дел Торо спечели Оскар за поддържаща мъжка роля през 2001 година за ролята на ченге, което се бори срещу наркокартелите в криминалната драма „Трафик”. След това бе номиниран отново през 2004 година за филма „21 грама”, след което изигра невероятната роля в биографичния филм за Че Гевара, чиято премиера бе на фестивала в Кан през 2008 година. Първият му опит с научнофантастичен блокбъстър беше с миналогодишния „Пазителите на галактиката“, припомня Би Би Си. 48-годишният пуерториканец отдавна бе набелязан да изиграе някой от лошите във фантастиката. Продуцентите се бяха спрели на него за злодея в Стар Трек преди ролята да отиде при Бенедик Къмбърбач.

„Силата се пробужда“, една от най-очакваните премиери на 2015 г., ще бъде последвана от още два филма. Премиерата на епизод 8 е насрочена за 26 май 2017 г. Режисьор ще бъде Райън Джонсън.

 

20 юли, 2015 09:58 |
от CHR Aero
|
Авио

В специално комюнике Air France потвърди за инцидент с полет AF111 Шанхай – Париж на 13 юли, от който е паднало парче от подвижен панел малко след излитането.

От компанията уточняват, че загубата на тази част от конструкцията на самолета нито за момент не е представлявала опасност за пътниците. Ранени при инцидента няма, а самолетът е продължил полета си за Париж, където е кацнал безпроблемно.

Компанията в сътрудничество с Boeing ще проведе разследване на причините за инцидента. Други авиокомпании са имали проблем със същия панел и производителят търси начини за коригиране на дефекта в най-кратки срокове.

Апаратът, тип 777 е с регистрация F-GSQF, уточнява още Air France.

 

Previous

Next

19:38 |
от Амелия Понд
|
Живот

Съвсем наскоро списание Variety пусна списък с най-гледаните тв сериали за 2015-а до този момент. „Резултатът, те написаха, може да ви изненада.“ Странно за Variety, но мен резултатът не ме изнадва, въпреки че класацията с 15-те най-гледани сериала за сезона е базирана изцяло на рейтингите в Америка.

Ако преди години през лятото повече се е гледала реалити телевизия или home made телевизия, то това отдавна не е така. Може би това се дължи и на факта, че повечето канали се опитват да наваксат спрямо платформата Netflix, която пуска целия сезон на своите сериали в един ден и в момента работи по три чисто нови продукта и снима нови сезони на доказаните вече House of Cards, Orange is The New Black и Daredevil, който пък се превърна в най-гледания сериал за пролетта.

Затова и тази година каналите са заложили, както може и да се очаква, на интересни драми, криминални истории или добрите стари ситкоми, но с ъпгрейднат хумор.

Затова резултатите от класацията, пусната във Variety, може и да изненадат почитателите на по-романтичните или тийн истории, но не и останалите.

Ето и топ 5 на най-гледаните сериали за сезона:

На първо място гордо стои „Уейуърд пайнс“. Продукцията на телевизия FOX и М. Найт Шаямалан е мистерия в 10 епизода, която приключва този четвъртък и аз лично препоръчвам. Голяма част от успеха й се дължи на избора на режисьори от страна на Шаямалан, Мат Дилън, който се снима за първи път сериал и на великолепната и страшна трилогия на Блейк Крауч.

На второ място е продукцията на CBS – Under the dome или „Под Купола“. Въпреки че започна противоречиво и с ниска гледаемост, дори беше пред спиране, сериалът базиран на новела на Стивън Кинг вече има ясна и много вярна аудитория и честно, доста приличен сюжет. Третият му сезон, който в момента тече в САЩ, има един от най-високите рейтинги в своето време и категория.

Чак на трето място намираме втори сезон на изключително успешната криминална драма на HBO – True detective или „Истински детектив“. Втори сезон, за съжаление, събра повече отрицателни критики, както от феновете, така и от журналистите, при това не само в Америка. Някои от хората се отказаха от втория сезон на шоуто още в началото, други упорито стоят до края. Аз съм от тези, които още не са се осмелили да го изгледат, все още със съмнения, заради сблъсъка ми с първи епизод.

На четвърто място се нарежда чисто новата продукция на ABC – The Whispers. Свръхестествено мистериозно шоу за извънземен елемент, който използва децата, за да проникне в нашия свят. Сериалът звучи като много други сериали, които сме гледали и които няма какво да предложат на зрителите си след втори сезон, но очевидно засега се справят добре. Да видим.

На пето място се намира още една продукция на HBO – Ballers или „Играчи“. Всеки, който не е гледал сериала, в който Скалата прави първата си телевизионна главна роля, е сбъркал. Освен, че Скалата се справя повече от добре, сериалът е интересен, добре направен и кратък – 30 минутен епизод, който само ще ви разсее за кратко, но няма да наруши ритъма на лятото.

Останалите 10 сериали, които се намират в импровизирания топ 15 са:

Тийн-драмата Pretty Little Liars на ABC Family, The Last Ship на TNT, криминалния сериал Rizzoli and Isles, дебютът на Astronaut Wives Club на телевизия ABC и великолепният нов сезон на Suits. Също така и Falling Skies, сериалът Power на недооценения канал Starz, Major Crimes, Mr. Robot на USA и Humans новата sci-fi драма на AMC.