Информация за фирмата – Врати Невен

1
Добави коментар

За фирмата

Врати, интериорни врати

Предмет на нашата дейност са уникални и иновационни продукти в областта на интериорните реновации и подобрения. Специалистите ни притежават дългогодишен опит в изработката, доставката и монтажа на предлаганите изделия като входни и интериорни врати и други системи, което гарантира високо качество на крайната услуга. От създаването си до сега, фирмата е участвала самостоятелно или в сътрудничество с архитекти и дизайнери в изпълнението на многобройни проекти в страната.

История

Фирмата е учредена в град Варна през 1989 и е специализирана в производството, както на конвенционални, така и на луксозни интериорни врати. Фирмата разполага със собствена производствена база в с Здравец, Варненска област. При разработването на всички продукти, специалистите на фирма „Невен“ ЕООД съблюдават изискванията за здравина и качество, а така също и тенденциите в съвременния интериорен дизайн. Фирмата вече се е утвърдила на българския пазар като производител на висококачествена продукция. Нейната репутация се дължи на коректността ѝ и на високия стандарт за качество, които спазва.

Нашите ценности

Успехът на нашия бизнес се дължи на способността ни да бъдем гъвкави, да следваме, но и да изпреварваме пазара на врати. Стремежът ни е да се развиваме и променяме, да усъвършенстваме нашата организация, продукти и услуги, като запазваме качеството, което е нашият имидж, и което е основата на нашата история. Клиентите са най-важния критерий за нашата работа, а тяхната удовлетвореност ни помага в развитието.

Мисия

Ние имаме волята и стремежа да бъдем лидери в производството на врати. Като такива създаваме високотехнологични, висококачествени и конкурентноспособни продукти, които изцяло задоволяват желанията и потребностите на клиентите.