Елегантна прозрачна саксия за орхидея Ванда (розов цвят)

2
Добави коментар
gardenshop
gardenshop

Приложение

Прозрачната саксия в розов нюанс за орхидеи „Ванда” е подходяща за отглеждане на голяма част от растенията обхващащи семейството на орхидеите. Перфектният избор за орхидеите Фаленопсис, Милтония, Катлея, Ангрекум, Дендробиум и др.

Професионалните градинари използват този прозрачен съд за орхидеи с лек розов нюанс за създаване на специални аранжировки на частни партита, тийм билдинг събирания, по случай изненади за рождени дни, момински партита, именни дни, 8-ми март, Цветница и др. празници и събития. Най-често аранжировките се „създават” в специално подбрани кошници за орхидеи, в които се поставят избраните растения, предварително засадени в прозрачните саксии за орхидеи „Ванда” от онлайн магазин gardenshop.pro.

Тази саксия е перфектна за аранжиране в кошници за цветя. Прозрачността на саксията пропуска светлината към корените на орхидеята, а плетената кошница, в която се поставя има също процепи и отвори, които не спират слънчевите лъчи. След като приключат тържествата, аранжираните по този начин орхидеи могат да бъдат отглеждани без присаждане у дома или офиса в близост до прозорец на не постоянна пряка слънчева светлина.

На орхидеите не им е необходимо пряко слънце, дори то не е желателно, понеже може да доведе до прегаряне на листата. Орхидеите, които са засадени в прозрачна саксия с розов оттенък „Ванда” е достатъчно само да ги оставите на добре осветено място и да поливате, когато корените си променят цвета, а почвата е изсъхнала.

Също така не забравяйте да „храните” Вашите любими орхидеи с подходящ тор за орхидеи във всяка фаза от развитието им. Специализирани торове за орхидеи можете да поръчате онлайн от нашия елетронен магазин.

Технически характеристики

Цвят: Прозрачната саксия „Ванда“ има леко розов отенък. Същият модел елегантна саксия се предлага в прозрачен цвят с лилав, бял и цикламен нюанс (Саксия „Фаленопсис“, Саксия „Ангрекум“, Саксия „Онцидиум“).

Размер на отвора: Саксията за орхидеи „Ванда“ има отвор в горната си част с размер 13 см. Външният диаметър в горната част на съда е 13,5 см.

Височина на саксията: Прозрачната саксия има височина 14 см.

Размер на дъното: Диаметърът във вътрешната част на саксия за орхидеи „Ванда“ е 8,7 см, а външният диаметър е 9,2 см.

Размери на чинийката: Размерите на чинийката са съответно 10 см – диаметър в горната част и  9,2 см – диаметър в долната част. Посочените размери важат за външните диаметри на подложната чинийка. Височината е 2 см.

Вместимост: 1,3 литра

Общо тегло на продукта: 0,135 кг