Прозрачна саксия за орхидеи Онцидиум имитация на стъклена (цикламен цвят)

2
Добави коментар
gardenshop
gardenshop

Приложение

Прозрачната саксия за орхидея „Онцидиум” с цикламен оттенък е чудесен избор, ако търсите саксия за присаждане на орхидея. Това е най-често избирания съд за орхидеи, когато е необходимо да се присади новозакупен представител на този вид. Това не е случайно, тъй като размерът Ф13 (13 см е отвора в горната част на саксията) е нито прекалено голям, нито твърде малък.

Обикновено орхидеите се отглеждат в по-малки саксии и се присаждат по-рядко, тъй като на тях не им е необходимо както голямо количество почвен субстрат за орхидеи, също така корените им не нарастват толкова бързо. Прозрачна саксия за орхидеи „Онцидиум” се цени при интериорното озеленяване и заради елегантния си външен вид.

Въпреки, че е изработен от прозрачна пластмаса с цикламен нюанс, погледнат отдалече, съда за орхидеи изглежда, че е направен от  стъкло. Семплият му стил позволява лесна интеграция във всяка стая аранжирана в нежни и по-бледи тонове. Също така, ако разполагате с много орхидеи или просто искате да отличите тези, които цъфтят в цикламен цвят е подходящо да ги присадите в тази  прозрачна саксия за орхидея, чийто цикламен нюанс ще напомня за цъфтежа на цветето дори и в периода на покой.

Технически характеристики

Цвят: Този модел прозрачна пластмасова саксия имитация на стъкло „Онцидиум“ може да бъде поръчана в цикламен нюанс. Ако Ви е необходим подобен съд за цветя, но в друг цвят, то можете да поръчате този модел и в розов, бял, и лилав нюанс (Саксия „Ангрекум“, Саксия „Фаленопсис“, Саксия „Ванда“).

Размер на отвора: 13 см е светлият отвор на саксия „Онцидиум“. Външният диаметър в горната част на съда е 13,5 см.

Височина на саксията: 14 см е височината на прозрачната саксия за орхидеи, която има цикламен отенък.

Размер на дъното: 8,7 см е вутрешният диаметър, който се намира на дъното на саксията. Съответно външният диаметър на дъното е с размер – 9,2 см.

Размери на чинийката: 2 см е височината (дълбочината) на подложната чинийка. Външният диаметър е 10 см в горната част и 9,2 см в долната част.

Вместимост: Приблизително 1,3 литра почва за орхидеи.

Общо тегло на продукта: 0,135 кг