Моля Ви, гласувайте за Мая Манолова!

1
Добави коментар
Idiotoria_Taurus
Idiotoria_Taurus

Моля Ви, гласувайте за Мая Манолова!

Мая Манолова е идеалният омбудсман за България. Не вярвате? Звучи Ви като виц. О, неее абсолютно сериозна съм. Никак не се шегувам. Дори ще Ви приложа и факти. За да не съм голословна.

В държавата, в която мафията ВИНАГИ е на власт, без значение кое правителство управлява, Мая Манолова е идеалният омбудсман.
В държавата, в която Делян Пеевски стана председател на ДАНС, “острието на БСП”, което също гласува за него, е идеалният обществен защитник.
В държавата, в която ниКОЙ не знае къде е Христо Бисеров /бивш зам.-председател на НС!/, и аз бих избрала Мая Манолова.
В държавата, в която можеш да окрадеш една банка, да я фалираш с любезното съдействие на институциите и медиите, които ползваш за всякаква мръсни поръчки, г-жа Манолова е единственият възможен избор.
В държавата, в която председателят на бюджетната комисия в предишното НС, в момента народен представител,  носи прякор “Ментата”, кой друг ако не жена с прякор “сестра Галева” да е омбудсман.
В държавата, в която няма реформи, има само “консенсусни” предложения на ДПС, Мая Манолова е най-добрият омбудсман.
В държавата, в която всичко е позволено, дори да подмениш волята на избирателя и да спретнеш “Аферата Костинброд”, няма по-подходящ омбудсман от жената, подала сигнала в Прокуратурата.
В държавата, в която проблемите на общество се решават основно от “Господари на ефира”, и почти никой не знае какво е омбдудсман и за какво се бори той, какво значение има какво е името му…

“Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер”, възкликна Нейчо Неев (заместник министър-председател в кабинета “Беров”/ Е, точно в тази, същата държава, моля Ви, господа политици, гласувайте за Мая!