„Вес Трейд” ЕООД с проект за здравословно и безопасно място за работа на служителите на ресторант Хепи Будапеща гр. София,…

1
Добави коментар
Mitakus69
Mitakus69

13.11.2013 23:59

  „Вес Трейд“ ООД
 

Днес, 12.11.2013 г., на пресконференция беше представен проектът „Вес Трейд“ ЕООД – здравословно и безопасно място за работа“, който има за цел да осигури здравословни и безопасни условия на труд за служителите на ресторант „Хепи Будапеща“, отговарящи на изискванията на националното и общностно законодателство.
Основните цели на проекта, които бяха представени от г-жа Валерия Славова, ръководител на проекта, обясни, че с дейностите, заложени в проекта се цели създаване на възможности за устойчиво развитие на фирмата, избрана за пета година за любима марка, чрез подобрена организация на трудовата дейност, управление на рисковете и повишената мотивация на персонала.
Пресконференцията запозна аудиторията с основните дейности за изпълнение, които ще допринесат за подобряване микроклимата на работната среда и защита на работещите от вредните за здравето и безопасността им фактори. Проектът има за цел също така усъвършенстване организацията на трудовата дейност и работната среда в ресторант Хепи Будапеща гр. София и създаване на необходимите предпоставки за ефективно използване на работната сила и постигане на икономическите и производствени цели.
Проектът е финансиран по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейски Социален Фонд на Европейския съюз 2007-2013, Схема за предоставяне на Безвъзмездна финансова помощ: BG051PO001-2.3.03 “Безопасен труд” и съгласно сключен договор № ESF-2303-01-01017/27.06.2013 год.

Тип: новина

Категории:
Общество, Икономика, Региони

Pressreliese_Happy – Изтегли »