Колички Cosatto – няма как да не ги забележиш! Статията е ъпдейтната!

1
Добави коментар
bebebest
bebebest

Базирана в Болтън в Северозападна Англия, създателите на колички Cosatto се славят със своите силни и смели дизайнерски решения. Идеята да сътворят функционална, практична и забавна бебешка количка ражда модела колички Cosatto Giggle. Както те самите описват творбата си, тя е плод на 93% вдъхновение, 6% блясък, 4% чаши чай и 2% гений.

Подходяща от раждането, благодарение на включения кош за новородено, Giggle ще бъде до Вас до момента, в който Вашето дете е готово да се изправи пред света пеша.

С какво разполагате:

– алуминиева рама с амортисьори на колелата,

– лежащ кош за първите месеци до около 9 килограма,

– седалка със сенник,

– покривала за коша и седалката,

– чанта в цвета на колички Cosatto Giggle с подложка за повиване,

– голям багажник,

– дъждобран,

– два предпазни борда.

Спретнато опакована, ще се изненадате и от лекотата на кашона! Това не е защото нещо липсва, а се дължи на леката, но много здрава алуминиева рама. За да улесните разгъването и, можете да разгънете дръжката чрез бутоните от двете страни. Отключете заключващия механизъм отляво на рамата и изтеглете дръжката нагоре. Приятното усещане от докосването на дръжката се дължи на меката полиуретанова материя, от която е направена. Можете да я регулирате по височина според вашият ръст и удобство. След като чуете щракването на разгънатата рама, можете да поставите колелата – двете задни 9 инча (един инч е 2,54см) колела в страничните отвори, а предното 6,5 инча двойно – отдолу в предния край. За по-груби терени, предното колело може да бъде „заключено” в права посока, чрез палче над колелото. Сега можете да се полюбувате на простата, но удивително красива рама завършена с прекрасна матова боя. И багажника няма да ви разочарова! С размерите си – 26 х 26 х 30 см., ще поберете достатъчно неща без да се притеснявате от изпадане. Достъпът е осигурен от всички страни!

В първите месеци след раждането на Вашето съкровище, ще ви е необходимо удобно, уютно и практично място в колички Cosatto Giggle по време на разходка. Това ви е осигурено от просторния и лек (4,9 кг.) кош за новородено! Той ще ви е полезен от първата разходка до момента, в който бебето може стабилно да седи, или до около 9 кг. Ще го получите в компактен сгънат вид, в който можете и да го съхранявате след това. Извадете матрачето и опънете металните обтегачи до контриращите прорези на дъното  и ще получите добре изпънат кош. Монтирайте предпазния борд! Той ще има функцията на дръжка за пренасяне, а по-късно и ще предпазва детето при опитите му да се изправя. Премахването му също е лесно – натиснете клиповете от вътрешната страна и готово. Сега вече можете да монтирате коша на рамата. Поставете конекторите в тези на рамата и натиснете докато чуете ясно и отчетливо щракване. Опънете плътния сенник, който ще пази бебето ви от парещите лъчи на слънцето. Забелязахте ли, колко тихо се отваря и няма опасност да събудите мъничето! Вече имате най-необходимото за да осигурите комфорт и уют на бебето ви, и удобство и лекота за Вас. Дизайна и цветовете на колички Cosatto Giggle ще доставят удоволствие не само на Вас, но и на всички наоколо!

Седалката е с чудесни размери и ще осигури комфорт дори на тригодишното хлапе. Дължината и е 84 см., а ширината 34 см. Височината на облегалката е 46 см. и тегло само 2,5 килограма. Монтирането и на рамата също е изключително лесно – посредством двата цветни бутона от двете страни на седалката. С тях бързо ще можете да променяте посоката или да демонтирате седалката, а също и да променяте наклона и. За да осигурите безопасността на детето, разполагате с предпазен борд и пет-точокови колани. Борда се отваря, за да улесни свалянето и качването на детето, и е облечен с мек калъф, който ще можете лесно да свалите за почистване. Коланите, преминаващи през раменете, се регулират в дължина и във височина на облегалката и се събират с останалите посредством стабилен заключващ механизъм. Големият просотрен сенник на колички Cosatto Giggle се отваря и затваря безшумно за да не безпокои съня на детето и е изработен от плътен плат с UV50+ защита. На него ще можете да закачите и любимите играчки на бебчето. В комплекта разполагате и с топъл двулицев чувал за по-хладните дни. Той е с прорези за коланите и можете да го използвате и само като подложка, сваляйки горната му част. Голямата чанта ще Ви бъде добър помощник в ежедневието. Както и всички останали лицеви детайли на колички Cosatto, тя е изработена от непромукаем текстил в същия цвят. В нея има мека подложка за смяна на пелени, малка херметична чантичка за употребените такива, каишка с карабина за ключодържател и достатъчно място за всички необходими аксесоари, разпределени в две отделения.

Спецификации:

 

Тегло:

– Шаси: 5.8 кг,

– Кош за новородено – 4 кг.

– Лятна седалка: 2.7 кг.

Размери:

– Сгъната: 97 х 60 х 25 см.

– Разгъната: 100 х 60 х 100 см.