VIEGA Сифони за отводняване на мивка за баня

2
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

VIEGA

Технология за отводняване за мивки и перални машини: За ценителите на прекрасното!!!

 

Дали с изящната си форма сифоните за мивка от серията VIEGA ELEGANTA, с изпускателните клапани със специално създадена конструкция или със сифоните за мивки и перални, те винаги привличат вниманието, благодарение на великолепния си дизайн.Но както и всички продукти на VIEGA, дори и класическата арматура за целево предназначение се отличава не толкова удачната форма на линията, колкото с превъзходните си технически характеристики.

 

VIEGA ELEGANTA SET 1
Хромиран сифон за мивка с ъглови кранчета 11/4″

VIEGA ELEGANTA SET 2
Хромиран сифон за мивка с ъглови кранчета 11/4″

 

VIEGA ELEGANTA SET 3
Хромиран сифон за мивка с ъглови кранчета 11/4″
 

 

 

Технология за отводняване на мивки: Сифони VIEGA

 

За оптимално оттичане

Сифоните за мивка на VIEGA са убедителни на само с дизайна си, но и с доказалата се технология. Убедителни са и при монтажа, – благодарение на големите стенни розетки и дългите регулиращи и отводнителни тръби, – и с интегрирания виден затвор. Фирмата VIEGAпредлага за всяка баня голям избор от сифони за мивки и бидета, които с формата и цвета си перфектно подхождат на дизайна на банята.

 

Материали и варианти на моделите

Фирмата VIEGA ще Ви предложи идеалният сифон, съответстващ на вашите изисквания и подходящ за вашата баня. Дали от пластмаса или от хромиран до блясък месинг, във формата на бутилка или тръба, сифоните се отличават с конструкция, осигуряваща оптимални характеристики на потока с интегриран воден затвор. Освен това, те са устойчиви на всички използвани битови средства за почистване. За мивка без отвори за преливане фирма VIEGA предлага сифони с изваждаща се вертикална тръба. С нея може да се осигури ниво на водата в диапазона от 0-90мм.

 

100674
VIEGA
Сифон за мивка хром (полусифон) 11/4″

305611
VIEGA
Тръбен сифон за писоар (полусифон) хром 11/4″

 

102449
VIEGA
Тръбен сифон за мивка (полусифон) с щуцер 11/2″

 

 

* Разгледайте продуктите на VIEGA *