Младост, Красота и Здраве за 10 Минути на Ден

2
Добави коментар

“Притиснете годините. Притиснете болката и умората. Притиснете болестта. ЗОНОВАТА ТЕРАПИЯ е пълноценна програма за младост, красота и здраве. Чрез ЗОНОВА ТЕРАПИЯ 70-годишният може да постигне младостта и здравето на 50-годишен, 60-годишният да изглежда и да се чувства като 40-годишен, а 40-годишният -като 30-годишен. ЗОНОВАТА ТЕРАПИЯ е абсолютно безопасна. Няма нищо сложно в системата, представена в тази книга. Всеки може да я практикува и да постигне резултат. Прилагайте ЗОНОВА ТЕРАПИЯ и никога няма да бъдете болни. Ако вече сте заболели, използвайте ЗОНОВА ТЕРАПИЯ и ще бъдете удивени. Всичко, което трябва да правите, е да притискате точно определени места.” (Джоузеф Корво)

От момента, в който започнете да прилагате ЗОНОВА ТЕРАПИЯ върху себе си или върху вашето семейство, ТРЯБВА да ВЯРВАТЕ в младостта, доброто здраве, щастието и благополучието. Неотклонно следвайте указанията на Джоузеф Корво, вярвайте в тях и ще се наслаждавате на такава младост, здраве и красота, за които не сте и помисляли, че са възможни – резултатите ще надминат и най-смелите ви мечти. Важно е изпълнявате съвсем точно указанията – ако е посочен двемину-тен масаж, не правете петминутен, ако трябва да постоянствате всеки ден, това означава ВСЕКИ ДЕН, а не един път седмично. В системата няма нищо трудно или сложно. Всяко нещо е обяснено с прости думи и вие ще можете да се лекувате сам!

Според науката тялото ни е електромагнитно поле с електромагнитни потоци, протичащи през него. Десет главни невидими електрически потоци преминават през него в посока към пръстите на краката и пръстите на ръцете. Областта, която се обхваща от всеки поток, се нарича ЗОНА. Тялото е разделено на две равни части и има пет зони в лявата и пет – в дясната. Всички органи и жлези с вътрешна секреция и нервната система попадат в тези зони.

Зона 1-2 Започва от върха на главата, спуска се през центъра на челото и носа и продължава надолу през центъра на тялото, разклонявайки се към палците и големите пръсти на краката.
Зона 3-4 Започва от върха на главата, минава през очите и продължава надолу през тялото към показалците и вторите пръсти на краката.
Зона 5-6 Започва от върха на главата, спуска се през очите и продължава надолу към средните пръсти на ръката и третите пръсти на краката.
Зона 7-8 Започва от върха на главата, преминава през средното ухо и продължава надолу към безименните пръсти на ръцете и четвъртите пръсти на краката.
Зона 9-10 Започва от върха на главата, минава през външното ухо и продължава надолу към малките пръсти на ръцете и краката.

МЛАДОСТ, КРАСОТА И ЗДРАВЕ
Запомнете, че тялото, което притежавате, е единствено за цял живот. Затова трябва винаги да го поддържате в добро състояние. Толкова ли сте жизнени, колкото бихте могли да бъдете? Толкова ли сте привлекателни, колкото е възможно да бъдете? Свежа ли е кожата ви и дали блестят очите ви? Лъскава ли е косата ви?
Не бъдете доволни от себе си, докато не започнете да излъчвате здраве и красота. Красотата е резултат от вътрешно здраве и се дължи на непрекъсната възстановителна работа върху зоните на вашето тяло. Внушете си, че трябва да притежавате най-красивото тяло, че трябва да излъчвате здраве, щастие и красота. Работете за това 10 минути на ден и пред очите ви ще се извърши неочаквана промяна.

ПРОГРАМА ЗА ЛИЦЕТО
Върху лицето се отразяват чувствата и мислите ни и то е първото нещо, което хората забелязват, харесват или не харесват у нас. Тъй като то е изградено от мускули, кожа и нерви, точно както и останалата част от тялото ни, минавало ли ви е някога през ум, че ако му обърнете малко внимание, то ще стане по-здраво, по-гладко и по-красиво?

Първо упражнение
Първото упражнение започва със свиване на устните, като че ли искате да свирнете; отворът на устата трябва да стане колкото е възможно по-малък; устните се издават напред, като че ли се мъчите да докоснете предмет, намиращ се на няколко сантиметра пред лицето. В същото време затворете очите, обтягайки всички мускули напред към устата, и продължавайте да свивате устните и да ги изтегляте напред. Задръжте това положение в продължение на секунди.

Второ упражнение
Отпускате и веднага започвате с противоположното действие. Широко отворете очи и повдигнете веждите; отворете и разтегнете устата до краен предел; концентрирайте се за напрягане на всички мускули настрани от устата. Продължете да разтягате устата още по-широко и обтегнете всичките си мускули навън с цялата сила, която притежавате. Задръжте това положение 20 секунди, а след това продължете да повтаряте упражнения 1 и 2 последователно, в продължение на две минути.

Трето упражнение
Следващото упражнение е: стискайки зъби силно, принудете с цялата си сила мускулът на брадичката да се обтегне надолу и задръжте в това положение, опитвайки се да отпуснете останалата част от лицето си. След това насилете мускула на брадичката да се повдигне нагоре и задръжте. След като се научите да контролирате това движение, опитайте да го правите бързо. Направете това 4 пъти бавно и 8 пъти бързо. За няколко секунди ще изпитате болка в брадичката поради усилието, но много скоро ще установите забележимо подобрение в размера и формата й. Здравата и силна брадичка подобрява вида на всяко лице. Това упражнение ще помогне да използвате най-добре възможностите си.

Четвърто упражнение
Това упражнение укрепва мускулите на гърлото и тези на врата. Наведете главата си назад, като че ли искате да погледнете в тавана. След това поставете дланта на дясната си ръка по средата на челото, като че ли искате главата ви да бъде наведена назад до хоризонтално ниво. Натиснете с дясната ръка челото назад, така че да почувствате натиск, ако искате да изправите главата си. Повторете упражнението 6 пъти последователно.

Пето упражнение
Наведете главата към гърдите. Поставете дясната си ръка върху тила. При това положение се опитайте да изправите главата, като натискате през цялото време отзад с дясната си ръка. Започнете с повтаряне на упражнението 6 пъти последователно, след което редувайте с упражнение 5 и упражнеше 4 и ще установите как укрепват мускулите на врата и гърлото.

Шесто упражнение
Надуйте бузите си и свийте устните си до размерите на грахово зърно. След това енергично потупвайте бузите в продължение на 2 минути. Пошляпвайте лицето си и това ще направи чудеса за вас.

ПРОДЪЛЖАВА – КЪМ СТРАНИЦА 2 >>>