Конкурси всякакви: Спечелете чисто нов климатик Midea и фото принтер Mitsubishi

1
Добави коментар

Краен срок – 30 септември 2015

За да се включи в тегленето на основните награди в играта, всеки потребител трябва да се регистрира със своите имена, телефон за връзка и имейл адрес. Всеки успешно регистриран потребител получава линк за споделяне на играта, чрез който може да покани свои приятели и познати да участват. Един от потребителите с най-много реализирани споделяния, които са дали като резултат регистрация на нов потребител, ще спечели допълнителната награда.
Основни награди

    1 х Климатик MIDEA MSV1-09HRDN1 (http://oxm.bg/produkti/klimatici-za-doma/invertorni-klimatici/item/235-klimatik-midea-msv1-09hrdn1). Инверторен климатик, енергиен клас А, с 5 години гаранция, която не включва извършването на годишната профилактика на климатичната система. Наградата включва стандартен монтаж (http://oxm.bg/services/montaj).
    1 х Wi-Fi адаптер (http://oxm.bg/produkti/klimatici-za-doma/item/776-melissa-climate-wi-fi-control). Управлявайте климатика си отвсякъде и по всяко време.
    3 х Карти за отстъпка. Карти за намаление на всички продукти от „ОХ-Миро” ООД.
    10 хПромо кодове. Закупете неограничен брой продукти с отстъпка до 10 % от OXM.bg

Допълнителна награда

    1 x Фото Принтер Mitsubishi Electric CP-D2E.

Тегленето на печелившите в играта за основните награди се провежда от фирма „ОХ-Миро” ООД в присъствието на нотариус.Определянето на победителите за допълнителната награда ще се извърши автоматично на база на броя споделяния, които са реализирали допълнителни регистрации от даден потребител.

На фен страницата ще бъдат публикувани печелившите участници, които ще бъдат уведомени персонално по имейл или телефон. Наградите в играта могат да се получат на място в шоурума на „ОХ-Миро” ООД на адрес: гр. Варна, ул. „проф. Н.Державин” 15 или да бъдат изпратени по куриер. Не се допуска замяна на спечелените награди с други или с тяхната парична равностойност.

Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни да се свърже с победителите на посочените от тях имейл или телефон, за да се уточнят подробностите, свързани с получаването на наградите. Организаторът не носи отговорност спрямо победител, предоставил невалиден телефон за контакт, непълен или неточен имейл адрес. Победител, който не потърси наградата си в срок от 30 календарни дни след приключване на играта, губи правото си да я получи.