Малена – магазин за цели бански костюми 80B 75C 85B 80C черен бански костюм Триумф Triumph Triumph цял бански

1
Добави коментар

Triumph цял бански костюм в черен цвят с червени линии по предната част като украса и стабилни червени презрамки, произведен от немската марка за цели бански костюми Триумф/ Triumph – серия Aqualife. Банският костюм е леко подплатен отвътре против прозиране и за допълнителна мекота. Горнището е така изработено, че може да се носи от дами, носещи и твърди чашки, и меки чашки. Бикините са малко по-изрязани отстрани, които удължават оптически краката.

Продуктът е предназначен само за ръчно пране ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и максимум 300 – 400 оборота ); да не се центрофигура; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( белина ); не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти на химическо чистене. 

Допълнителни съвети от производителя: След всяко носене, нежно изплаквайте в хладка сапунена вода, като изплаквате обилно. Не изстисквайте и не сушете на пряка слънчева светлина и не го оставяйте навит и намачкан, докато е мокър.