Мръснишки разкази

1
Добави коментар

Share the post „Мръснишки разкази“

Здрaвейте :). Момиче на 25 години съм. По принцип нямам навика да пиша словоизлияния из нета, но в момента ми е безкрайно скучно и леко ебливо. Отделно идеята да споделя съвсем анонимно нещо толкова интимно, ми доставя известна доза възбуда.
Та реших да ви споделя за моя фетиш или нещото, което най-много ме възмужда. Защо ви споделям? Ами, защото няма на кого или по-скоро с гаджетата ми досега съм удряла на камък.
Имам гадже от година и половина. Свестно момче, добър и внимателен, но е страшно консервативен в леглото. Знае си две пози, повтаря ги всеки път без опция за нещо ново и различно, а аз обичам да експериментирам. Обичам секса и игрите преди това и не ме срам да си го призная. Не ме кефи обаче да слушам само и единствено нещата, които го кефят, а моите фантазии да бъдат игнорирани.
Вярно е, че фетишът ми е доста странен и повечето мъже не гледат с добро око на такъв тип перверзийки, но аз винаги съм се старала да задоволявам мъжете, с които съм била на 100%, очаквайки, че ще ми върнат жеста. Уви…
Нещото, което ме побърква и ме кара да се подмокрям като ненормална са мъжките…дупета! Добре оформени, мъжествени, стегнати , но в същото време обезкосмени (или поне не толкова космати), добре почистени и винаги готови да бъдат облизани щателно. Често ми се случва като вървя по улиците да се заглеждам в мъжките задници, фантазирайки как биха изглеждали разтворени с добре увлажнени анусчета, с които да си играя часове наред. Гледката на надупен и надървен мъжкар с широко разтворени и вирнати крака във въздуха, очакващ да бъде измит с език ме кара да си търкам пичката всяка нощ. Големи потни ташаци, които да засмуквам, преминавайки към междинната част между тестисите и ануса, след което да проникна с езиче в най-загадъчната част от мъжкото тяло. И да звърша с пръстче, масажиращо простата на този готин мъжкар, докато му лапам страстно огромния кур и не ми изригне мощно в устата…. след това да изгълтам до капчица спермата му и отново да му олигавя ташаците и анала., докато в същото време си чукам путето с голямо дилдо, пръскайки мъзга по мускулестите му бедра.
Сигурно звучи извратено и ще си остана с первезните си фантазийки, защото досега не съм срещала мъж, който да е навит на такова нещо. Никога не съм го пробвала, а ми се иска много да го направя някой ден, с някой як и разкрепостен мъжкар, който да няма задръжки в това отношение и да не се срамува от анални игрички….. все пак винаги съм връщам жеста и си давам дупето, защото знам, че мъжете също се кефят на дупенца.
Хахаха, прекалено многословна и загоряла, по-добре да проключвам.а

Share the post „Мръснишки разкази“