Спечели двойна покана за концерта на EVERLAST!

1
Добави коментар
agent.djo
agent.djo

Искаш да запомниш лято 2015? Спечели една от трите двойни покани за концерта на EVERLAST – за устойчиво зареждащ лайв на 31-ви юли в клуб Alcohol, Каваци…

Как да си спечеля билет?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса “Кои са трите групи, които ще подгряват концерта на Everlast?” Добави към имейла трите си имена, датата на раждане (ден, месец и година) и телефон за обратна връзка. Ако се затрудняваш в отговора, кликни ТУК.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите и данните си.

Какво печеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от трите двойни покани за концерта на EVERLAST, който ще се проведе на 31 юли на къмпинг Каваци.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 30.07.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 27 – 30 юли 2015 г.

Повече за събитието:

Концертът на EVERLAST (USA) ще се проведе на самия плаж на къмпинг Каваци на 31 юли, петък. Организаторите от клубовете Строежа и Алкохол ще се постараят да представят събитието като още по-богато на артисти и стилове, включвайки цели три български банди, които ще подгреят същия ден хедлайнера.