АГРОИНСЕКТ ЕООД – Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация

1
Добави коментар

Агроинсект ЕООД е частна фирма, основана през 1994 г. в София. Специализирана е в областта на дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията (ДДД).

Тествахме различни средства, прилагахме нови методи в търсене на най-добър ефект от дейността ни за да ви предложим изпитана и доказана процедура при защита от инсекти, гризачи, микроби, мухъл и плесени. По този начин ние сме открили най-качествените решения за нашите клиенти.

Вредните инсекти и гризачи (хлебарки, мравки, молци, бълхи, кърлежи, мухи, оси, комари, червеи, гъгрици, винарки, мишки, плъхове и др.) са опасни. Те унищожават и замърсяват огромни количества складирани хранителни продукти, дървени материали, подове, кабели, проводници, и други предмети от нашия бит. Те са резервоари и преносители на много инфекциозни и паразитни заболявания на хора и животни.

За да се справите с тях Ви е необходимо професионална помощ.

След безплатен оглед на място, наш експерт оценява състоянието на обекта и анализира рисковите фактори. Консултира за евентуални технически решения, след изпълнението на които е възможно да не се налагат химически обработки. Ако се налага химическа защита, специалист от фирмата препоръчва как да се подготви обекта преди обработката му с биоциди.

От тук нататък проблемът е изцяло наша грижа!