Клуб във винтидж стил отвори врати в Първомай

1
Добави коментар
arbalet
arbalet

Тухли, масивно дърво и прозорци, които отварят бара към спретнато дворче – това е стилът на новооткрития в Първомай Клуб 313.Накратко може да бъде описан като популярния напоследък винтидж стил. Клубът не е нов, до скоро там се помещаваше игралната зала „Авис“, сега от забавленията са останали само билярд и дартс, а обновеният интериор създава усещането за достолепие и изискан вкус.

Новият наемател Атанас Велчев търси незапълнена ниша – заведението е с обстановка, която предразполага за клубни изяви и купони. Винтидж стилът е буферът между античността и ретрото. В „Клуб 313“ е пресъздаден чрез високи и ниски малки маси от масивно дърво, кожени канапета и антикварни предмети, прочетени и любими книги.

Името е избрано такова, че да не се ангажира с нищо и всеки да открие нещо, което му харесва – симетрия, фатализъм, „3- за щастие“, 1- символ на първенството; сборът от цифрите е 7 – божественото число и т.н.

В менюто има топли и студени напитки, а кухня – няма. Обстановка предразполага да се впуснете в приятни разговори, да разиграете един фрейм на билярд или сет на дарст.

За пушачите има пригоден външен бар.

Заведението работи от 9 до 23 часа всеки ден.