7 причини да изберем паркет от Паркетен Свят

1
Добави коментар
psviat
psviat

1. Качество – За нас произхода е от значение. Представители сме за България, на едни от най-реномираните европейски производители на ламинирани и трислойни паркети – Egger, Target, Karelia, Parador, Haro. Това е гаранция, че в магазините на Паркетен свят, ще намерите само продукти с високо качество и гарантиран произход.

2. Богат избор – В нашите магазини ще намерите над 400 декора ламиниран, трислоен и класически паркет. Създайте модерна визия във вашият дом. Всички актуални тенденции в подовите настилки и огромно цветово разнообразие, събрани на едно място.

3. Икономичност – Трудно може да откриете друг тип подова настилка, която да има същото съотношение цена- качество, като ламинирания паркет. Предлагат се множество декори с различни размери на дъските и уникални структури, които много успешно имитират под от истинска дървесина. Залагайки на ламинирания паркет си осигурявате красива подова настилка години наред.Като коректни представители , даваме възможност да закупите точната квадратура. Това ще Ви спести пари. Всеотдайността ни не спира дотук. Ако след монтажа на подовата настилка, са Ви останали материали, то при тяхното връщане, ще Ви възстановим паричната сума.

4. Здравословен начин на живот – Всички предлагани продукти са екологично чисти и изработени само от висококачествени и безвредни материали. Подовите настилки са сертифицирани, с най-стария екологичен печат на одобрение в света . При нас ще откриете разнообразни декори, подходящи за хора страдащи от алергии и семейства с малки деца.

5. Устойчивост – Подовете трябва да понасят голямо натоварване, като същевременно с това трябва да запазят своя красив външен вид възможно най-дълго. Всички ламинирани подови настилки са завършени с високоустойчиво покритие срещу износване. В продуктовата ни гама, ще намерите и ламиниран паркет,който може да устой на влагата. Идеално решение за кухнята, банята, антретата и коридорите. Продуктите не съдържат вредни материали.

6. Oбслужване – Във всеки един от магазините на веригата, ще бъдете професионално консултирани и ще получите полезни съвети. Висококвалифицирани монтажисти , ще извършат поставянето на Вашата подова настилка , в най-кратки срокове и с гаранция за качество. Работейки неуморно за Вас клиентите, предлагаме безплатен дизайн на пода Ви. Само ни изпратете снимка на помещението и декорите, които сте си избрали, и ние безплатно ще визуализираме Вашата стая, с нашите паркети. За по-голямо улеснение , можете да се свържете с нас на единен номер за всичките Ви въпроси на *8088.

7. Лесна поддръжка – Ламинирания паркет, не просто изглежда страхотно , а повърхностите разполагат с висококачествено покритие, което улеснява поддръжката им. Забърсването с влажна кърпа или почистването с прахосмукачка са напълно достатъчни, за да поддържате Вашия под чист. Влагоустойчивият ламиниран паркет от серията Aqua+ може да се почиства дори и с пара. Подовите настилките, не задържат замърсявания и се почистват лесно, което ги прави изключително подходящи за семейства с малки деца, хора с алергии и домашни любимци.