Магазин за строителни материали Колор 77 в Пловдив

8
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Колор 77 предлага Еко боите Вехро и много други строителни материали.

Колор 77 ООД сме специализирана фирма за търговия с бои, грундове, латекси, фасагени, лакове, декоративни бои и мазилки, гипсокартон, бояджийски инструменти и консумативи, както и други строителни материали. Основно предлагаме екологичните продукти на Вехро – производител на висококачествени бои и лакове, сред трите най-добри компании в Европа, с най-много сертифицирани еко продукти. В нашия магазин за строителни материали извършваме цветово тониране с набор от над 30 000 цвята, отличаващо се със своята уникална система, предлагаща хиляди екологични нюанса за вътрешно и външно приложение върху всякакви повърхности – дърво, метал и стени.

Мислете Екологично – Боядисвайте Екологично!

Колор 77 предлагаме изключително качествените гръцки бои Vechro, доказан производител на бои и …

Колор 77 е предлагаме декоративни бои и мазилки на световно известните марки Giorgio Graesan, Rivedil, Valpaint. …

Създайте стил с лесните за нанасяне декоративни мазилки на световноизвестните марки Rivedil и …

Гипсокартон, окачени тавани, лепила, шпакловки, включително стандартен гипсокартон Кнауф за сухи …

Магазин за строителни материали Колор 77 предлага богат избор на силикони, пу пяни и спрейове. …

Избери и поръчай инструменти за боядисване, разнообразие от приставки, бояджийски пособия и …

Последни новини

Тази седмица – от 8 часа на 29.06.2015 г. до 14 часа на 4.07.2015 г., Колор 77 обявява промоция за следните продукти:
– Бял картон – 5.60 лв.
– Лепило за гипсокартон – 10.00 лв.
– …
Прочети повече

Заради засиления интерес към промоцията през изминалата събота, обявяваме сезонно намаление и тази събота – 27.06.2015 г., от 8,00 до 14.00 часа – 10 % отстъпка за всички бои, …
Прочети повече

Ремонтът на детската стая винаги е много интересно и творческо занимание. Пристъпвайки към ремонта, трябва да обмислите всичко до най-малкия детайл. Хубаво е първо …
Прочети повече

Още информация за Колор 77

Нашата основна дейност е търговия (на едро и дребно) с бои, мазилки, латекси, бояджийски инструменти и консумативи, както и други строителни материали, а и услуги, свързани със строителство и строителни ремонти като интериорен дизайн, доставка на материали до обекта, цветово тониране и др.

При нас, в магазин за строителни материали Колор 77, ще получите коректно отношение и полезна информация, относно Вашите въпроси и потребности. Целта ни е да задоволяване нуждите на всеки клиент и непрекъснато да усъвършенстваме и обогатяваме предлаганите материали за строителство и ремонт. Консултирайте се с нас и Вашия избор за цветове и ефекти ще се улесни значително. Ние можем да Ви бъдем полезни и към интериорния дизайн, а и в цялостното оформление и изпълнение на дом, офис, хотел, ресторант, административно или здравно заведение, детска градина, училище и т.н.

Ако сте наш редовен Клиент – възползвайте се от специалните цени и отстъпки.