SEO оптимизация

1
Добави коментар
georgi.brezin
georgi.brezin

EMG.bg предлага seo услуги с гаранция за качествени резултати! Повечето seo оптимизатори биха отговорили при запитване, че не предлагат гаранция за извършваните от тях услуги, биха отговорили, че в областта на seo услугите е така и с увереност биха заявили, че едва ли има някой не само в България, а и в ЕС, дори и света който би дал гаранция за seo оптимизация.

Вече над 4 години услугата на EMG.bg – SEO оптимизация с cash back гаранция за качествени резултати е факт и продължава да бъде все така ефективна въпреки нестихващите ъпдейти в Google и плашещите редица собственици на уеб сайтове и seo оптимизатори, ъпдейти „Панда” и „Пингвин”.

Извършваната от специалистите на EMG.bg seo оптимизация е съобразена и провеждана изцяло по изискванията за качество на Google. Ние следваме стриктно Google Webmaster Guidelines, което гарантира, че етапът на оптимизиране следва методи за подобряване на класирането препоръчвани и не забранявани от Google. Ако търсите услуги по „черна seo оптимизация”, „сива seo оптимизация” или деструктивна seo оптимизация насочена срещу конкуренти няма да намерите такива услуги на EMG.bg!

Извършваме единствено „бяла seo оптимизация” и спазваме стриктно изискванията поставяни от търсачките по правилата й. Seo услугите ни са подобни на вълшебствата на „белите магьосници”, те са вълшебства насочени към бизнес уеб сайтове, блогове, форуми, онлайн магазини, новинарски сайтове и онлайн списания.

SEO одит

Успешният финал зависи от правилния старт. Преди започване на работа по seo оптимизацията ще разучим подробно състоянието на сайта, входящите линкове, историята на посещенията от търсачки. Целта на seo одита е да намерим слабите и силните страни на сайта, да разберем има ли в миналото наказания и ако да поради каква причина са наложени те, правилно тълкуване на линк картината към оптимизирания сайт. Seo одит може да бъде поръчан от EMG.bg и като самостоятелна услуга от тук!

SEO за локален бизнес

Подобряването на класирането може да е от ключово значение за разрастването на бизнеса ви и е особено наложително, ако предлагате локални услуги, например стоматологични услуги в София, имате ресторант във Варна, извършвате езикови курсове в Пловдив или управлявате хотел в Бургас. Все по-масовото използване на смартфони и таблети улеснява хората да търсят услугата, от която се нуждаят в движение. Възползвайте се!

Защита

Знаете ли, че някои от последните ъпдейти в Google правят реална опасността от наказание на всеки уеб сайт, собственикът на който не се интересува от линк билдинг картината около сайта. За съжаление нелоялни конкуренти могат да навредят на сайта ви. За съжаление линкове направени преди години могат да навредят на сайта ви. За съжаление масово прилагани стратегии за seo оптимизация от преди години могат да навредят на сайта Ви. Всяка seo оптимизация извършвана от EMG.bg получава ежемесечна защита и профилактика на линковете към сайта. Можете да заявите ЗАЩИТА и като самостоятелна услуга от тук!

Onpage seo оптимизация

Предлаганите от EMG.bg услуги по seo оптимизация включват отстраняване на грешки по кода на сайта, ъпдейт на системата (ако ъпдейтът е възможен без цялостна преработка на дизайн файлове и база данни), отстраняване на проблеми в мета данни, пренасочвания, каноникал и H тагове, url адреси. Разрешаване на проблеми породени от дублирано съдържание и страници с дублирано съдържание. Имплементиране на кодове за проследяване на трафик и такива за приставки от социални мрежи. Отстраняване на грешки в robots.txt, sitemap.xml, htaccess. Внедряване на новости касаещи по-доброто позициониране в търсачки.

Offpage seo оптимизация

Извършване на линк билдинг от качествени, релевантни на оптимизирания уеб сайт източници. Извършваната работа за всеки проект е различна. Най-общо може да включи създаване на линкове от ключови директории, включване в ключови търсачки, блогове, форуми, новинарски сайтове, онлайн списания, партньорски сайтове. PR публикации. От основно значение е изпълнителят който сте наели да носи отговорност за линк билдинг стратегията, която ползва при извършваната seo оптимизация. “Хубавите неща стават бавно”, създаването на качествени линкове съгласно позволените от Google Webmaster Guidelines методи е постепенно, а не с резки пикове и спадове на стотици нови връзки. Целта ни е не само да повишим броя на посещения към оптимизирания сайт, но и голяма част от тези посещения да са качествени и носещи реални възможности.

SEO оптимизация на изображения

Подобряване на класирането на изображения в Google Images. Посещенията от Google Images не бива да бъдат подценявани, особено от собственици на онлайн магазини. Процесът на seo оптимизация на изображения е индивидуален за съответния проект и може да включи изчистване и модернизиране на кода им; намаляване на размера на изображенията, с оглед по-бързото им зареждане както по отделно, така и на страницата на която се намират; въвеждане на коректни, полезни и засилващи цялостната seo оптимизация alt описания.

SEO оптимизация на видео съдържание

Искате Google да заобича клиповете на уеб сайта, който управлявате? Услугите предоставяни от EMG.bg имат силата да популяризират видео съдържание в Google и другите световни търсачки. Независимо дали ползвате YouTube или Vimeo, вероятно има какво да се направи за видеото, за да достигне то до по-голям брой от хората към интереса, на които е насочено.

Анализ

Непрекъснато проследяване на ефекта от извършваната seo оптимизация и анализ на данните, чрез Google Analytics, Google Webmaster Tools и специализиран софтуер. Анализът е задължителен както за корпоративни сайтове със специализирана информация, така и за големи онлайн магазини. Анализът спомага както за подобряване на стратегията по извършваната seo оптимизация, така и за възможност по подобряване на оптимизирания уеб сайт, например: ако са намерени недостатъци как посетителите взаимодействат със сайта; недостатъци по времето на зареждането на сайта; недостатъци по ефективността на сайта на различни устройства.

Отчети

Отчет за планираните промени по сайта, предоставяне на план за onpage seo оптимизация, алармиране за линкове влошаващи класирането и отчет за извършваните дейности. Ако не желаете да получавате отчети, защото виждате покачването по уточнените ключови думи все по-нагоре, разбира се ще удовлетворим желанието Ви. В противен случай, дори и класирани на страница 1, всеки месец ще получавате отчет, например: какво се извършва по месечната seo оптимизация; какво може да бъде подобрено по сайта (ако има какво); могат ли да бъдат използвани за повишаване на запитванията/продажбите нови канали, които не се ползват в момента.

Конфиденциалност

Всички предоставени от ваша страна на EMG.bg данни, както и всички останали данни натрупани по време на процеса на seo оптимизация са конфиденциални и няма да бъдат разпространени, подарени, продадени, заменени. Няма да бъдете включвани в списъци и портфолио с клиенти, ако не желаете. Няма да бъдат поставяни на уеб сайта/онлайн магазина, който управлявате, линкове и текстове от кого е оптимизиран. Данните, които сте ни предоставили се съхраняват надеждно и както понякога ни се е случвало, дори и ако не намирате нужната парола за достъп можете да разчитате на съдейтвието на екипа ни. Данните се съхраняват единствено в периода на работа по seo оптимизация и след приключването й, биват заличени.

Лоялност

Екипът на EMG.bg ще откаже извършване на seo услуги на конкурентни на вашия уеб сайтове, докато е в сила активна работа по seo оптимизация на сайта ви и запълването на броя оптимизирани от екипа ни сайтове в определена пазарна ниша. Приели сме за разумен брой сайтове, на които се извършва едновременно seo оптимизация, максимум 3 броя за съответната ниша. Как се определя кой от 3-те сайта ще се класира на позиция 1, 2 или 3? Позицията се определя от Google на база множество фактори и често при търсене от различни населени места на територията на България класирането на 3-те ТОП сайта варира. Предимно е от значение информацията в сайта, бързината му на зареждане, достъпността му за различни устройства, разположението на сървъра, качеството на хостинга, най-вече полезността на сайта за потребителите и как те взаимодействат с него. Класирането на първа, втора или трета позиция изисква еднаква seo оптимизация.

Договор

EMG.bg предоставя договор за извършваните услуги. В него се вписва домейнът на оптимизираният сайт и целите, които трябва да се постигнат. При услугата SEO оптимизация с cash back гаранция се вписва и срокът до който сайтът трябва да бъде класиран на първа страница в органичните резултати от търсене на Google и по кои ключови думи, както и неустойките от наша страна, ако срокът не бъде спазен. Моля, имайте в предвид, че услугата SEO оптимизация с cash back гаранция е насочена към подобряване на класирането по точно определени ключови думи! За цялостна оптимизация на уеб сайт/онлайн магазин не предлагаме cash back гаранция за постигане на точни резултати, т.к. при цялостната оптимизация се работи не по 1,2 или 3 основни ключови думи, както е в процеса на SEO оптимизация с cash back гаранция, а се извършва дейност по подобряване класирането на десетки, често стотици, а в някои случаи при огромни онлайн магазини и по хиляди ключови думи.

Реален ефект

Независимо дали изберете seo оптимизация насочена към няколко конкретни ключови думи, които трябва да бъдат класирани на първа страница в Google или цялостна seo оптимизация насочена към десетки или стотици ключови думи, реалният ефект в повишения трафик към сайта и постигане на всички поставени цели е истинският, измерим, задоволяващ резултат!

Възможност за цялостно онлайн представяне

За разлика от преди години когато успешната seo оптимизация се ограничаваше единствено до извършване на конкретни тясно специализирани дейности, в наши дни тя все повече се превръща в цялостна стратегия за онлайн маркетинг, обединяваща в себе си seo услуги, копирайтинг , услуги по маркетинг в социални мрежи, имейл маркетинг, PR, управление на рекламни кампании, планиране, проследяване и анализ на цялостната стратегия. Цялостното онлайн представяне дава максимална ефективност. Извършваме цялостни услуги по промотиране, seo оптимизация и анализ за няколко от най-успешните извършващи дейност в България онлайн магазини. Тези цялостни услуги за по-лесно нарекохме уеб маркетинг. Можете да научите повече за него свързвайки се с консултант на EMG.bg.

Перфектно съотношение на цена към качество

Предлаганите от EMG.bg услуги по seo оптимизация, seo поддръжка, seo одит, seo защита и уеб маркетинг са с перфектно съотношение на цена спрямо качество. Най-добрият избор за рекламния бюджет не само на наложили се брандове, но и на развиващи се бизнеси!