Дневен хороскоп за сряда, 29 юли 2015

4
Добави коментар
boleyn
boleyn

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Очаква ви добро представяне в професионалната или друга, интересуваща ви сфера. Ще последват нови ангажименти, от които популярността ви ще нарасне, а също и доходите ви. Трудностите се отразяват на психиката ви, но близките ви ще ви донесат спокойствие. 

Телец Не се наказвайте, ако в общуванията си днес установите, че на някого му липсват познания и добро възпитание. Част от уроците са именно такива срещи и преодоляване на препятствия. За други денят се свързва с нова работа или допълнителна заетост.

Близнаци Изненадите, приятни или не, ще създават усещането, че предстои нещо специално. Овладейте емоциите си и продължете напред. Пътуванията, служебни и лични, ще изискват повече внимание. Общуванията ви с хора, които обичате и уважавате, ви зареждат с енергия и хубави мисли.

Рак Работният ден ще бъде напрегнат и изморителен, но трудът си заслужава. Всяко ново начало днес ще се толерира от съдбата и ще ви носи късмет. Не се страхувайте да започнете нещо ново или да се сдобиете с желана продобивка.

Лъв Възможно е да се почувствате отегчени от работа, общувания и суета. Ще търсите повече тишина и спокойствие, оставайки чужди на изкушенията. Направете равносметка и на интимната си връзка, доколко тя ви носи очакваните вълнения..

Дева Днес ще се чувствате в добра форма и мобилизирани, ще работите с повече настроение и хъс върху новите си задачи. Има какво да направите и за себе си, не пренебрегвайте нуждите си. Приятелските отношение с околните ще ви носят усещане за взаимност и добро настроение.

Везни Специално внимание ще отделите за решаване на трудна задача, но със съдействието на колегите си ще се справите. Не пренебрегвайте и текущите си задължения, за да не се натрупат и в крайна сметка да ви затруднят. Очаквайте пътувания и нови контакти.

Скорпион Ще работите по приключване на текущи проекти, ще подреждате и премисляте следващите си ходове, ще търсите съвети и наученото ще прилагате в практиката си. Накратко – денят е динамичен, но усилията ви няма да бъдат апразни.

Стрелец Колкото и да сте нетърпеливи да свършите повече работа днес, не минавайте границите на възможностите си, за да не се изтощите физически и емоционално. Намерете време за адекватна почивка и спрете да мислите само за работните проекти.

Козирог Повече слушайте, по-малко говорете и не избързвайте с оценките си за другите. Така ще си спестите възможността от грешки и главоболия. Ако в плановете ви са включени и други хора, е възможно да претърпят промяна.

Водолей В стремежа си да ви забележат и да станете по-известни, ще привличате вниманието на околните върху себе си. Дори и да срещнете неразбиране по общи въпроси, няма да се разколебаете и ще продължите да отстоявате интересите си.

Риби В стремежа си да получите това, което искате, се договаряте и се ангажирате с повече отговорности. Възможни са и непредвидени разходи, които ще ви създадат напрежение, но ще се справите. Ще получите финансова и морална подкрепа.