Николета Лозанова: С Валери никога не сме се развеждали

1
Добави коментар
InLife
InLife

Николета Лозанова: С Валери никога не сме се развеждали
29 юли 2015

Година, след като с Валери Божинов се разделиха, бившата плеймейтка и настояща ТВ водеща Николета Лозанова изненадващо заяви, че двамата никога не са се развеждали официално, просто защото не са подавали молба за това.

„Всеки ще каже – да бе, разделени са, пак си правят реклама и PR, но истината е друга. В действителност успяхме по интелигентен начин да запазим добрия тон и коректните отношения помежду си. Към днешна дата, нито аз, нито той сме подавали молба за развод“, признава Николета пред „ОК“.

Реалните мотиви за решението така и не са ясни, но поне що се отнася до българския футболен национал, той със сигурност едва ли иска да повтори тежкия си опит в съдебните дела. Както е известно, с първата му съпруга – фолк дивата Алисия водеха тежка битка близо две години, преди с майката на Валери Младши да се споразумеят за плащаната издръжка.

Сега и Николета признава, че именно детето й е помогнало да преодолее раздялата с Валери, като споделя, че няма нищо по-ценно от времето й, прекарано с дъщеричката й Никол. Лозанова допълва и, че е свикнала да е често под „светлината на прожекторите“, тъй като у нас това често води и до най-различни предимства.

„В България, колкото повече се знае за личния ти живот, толкова по-актуален си на дневен ред. И съответно – толкова повече работа имаш, поне така е в моя бранш“, разкрива тя. А междувременно успя да опровергае и слуховете за тайна връзка с тенис надеждата ни Григор Димитров, която „била в основата на раздялата му с Мария Шарапова“, поне според чуждите медии.

„Време е да сложа край на този спаринг. Който иска да бие сервиси, но много моля, нека не бъдат с мое участие. Нямам нужда от подобен PR, още по-малко да съм поредната удобна причина за спортните неуспехи на някого. Желая само успехи на Григор Димитров и дано бъде свързван само с поводи за гордост, без грам спекулации“, коментира тя случващото се с изявление във Facebook.

текст: Митко Попов
снимки: Dir.bg, Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в: