Теодора: Оставам в Америка с бебето и мъжа ми :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: story

В първото си интервю след раждането на дъщеря си Мария, фолк певицата Теодора разказва как мъжът й не просто е присъствал на раждането, но и сам е помогнал за израждането на бебето, както и че лично той е прерязал пъпната връв на дъщеричката си.

 

Тедора за първи път говори за мъжа, с когото споделя живота си отвъд Океана пред списание Story, пише blife.bg.

 

„Той е българин, живее от много години в Америка, но приказките, че е женен, са пълни глупости. Неговото желание е да не излиза на показ в медийното пространство, както изобщо и личният ни живот.

Това е негов избор и аз уважавам решението му. Иначе, живеем близо до Сан Франциско, Калифорния. Живеем нормално“, споделя Теодора в ексклузивно интервю.

 

„В момента живеем тук и ни харесва много. Имаме чудесни условия за живот, а и времето в Калифорния е страхотно. Със сигурност планираме да се връщаме и в България, но в скоро време няма как да стане, защото Иво е много ангажиран, а и Мария е все още много мъничка за такъв дълъг път“, допълва певицата.