Невероятният Индустриален Интериор

3
Добави коментар
Zappriani
Zappriani

Всеки аспект на индустриалния интериорен дизайн е от значение. Какво ще рече това? Чисто и просто тази концепция се позовава до голяма степен на това, пространството да остане вярно на своите компоненти т.е всичко от конструкцията до избраните мебели и аксесоари, застава смело пред погледите. Точно заради това отворени пространства, като таванни помещения са идеални за този уверен стил.

Малко или много всеки заобикалящ ни предмет, направен от човека е резултат от таланта и способностите на индустриалните дизайнери. Без значение дали това ще е маса или джаджа, която използвате ежедневно, като миксера например.

Както отбелязахме, индустриалният интериорен дизайн е често използвана концепция за тавански апартаменти, подчертавайки това, че някога са били стари складове или фабрики. Тази визия е нарастваща тенденция и настоящата статия е посветена изцяло на това как да постигнем желаният резултат вкъщи.

Индустриалният интериор може да бъде доста лесно постижим. Можете например да използвате столове, различни един от друг по структора и цвят и осветително тяло монтирано посредата или Лампион Трипод поставен там където ви е най удобно..  

Той може да изглежда, като нещо недовършено и да се фокусриа върху комбинациите от необработени и доста груби повърхности с изчистени, равни повърхности. Преди всичко, този стил  е като витрина за всеки обект свързан с индустрията и производството.

Уверете се, че сте отбелязали всичките си хрумвания предварително върху дъската за идеи, тъй като това ще ви помогне да вземете важни решения и да направите помещението си фантастично.

Концепцията за индустриалния дизайн често бива смесена с тази за минимализма, следователно не трябва да имате твърде много предмети и мебели или поне трябва да измислите начин по който умело да ги прикриете.

Цветовете: Вашата цветова гама трябва да се направлява от светлината, смелите цветове сигнализарат, неутралните тонове изпълват пространството.

Нюансите на сивото вършат страхотна работа, когато са смесени с бяло или лайм – внасят свеж, чист акцент.

Стените: Ще бъдете щастливец в случай, че в помещението има стени , които са незавършени или стари, това е бонус който да добавите към индустриалния интериор.

Боядисаните стени се допълват страхотно от големи рисувани платна. Потърсете такива.

Подова настилка: Подобно на минимализма, чудесена опция е полираният бетон. Това е може би избор номер едно за индустриалният интериорен дизайн.

Подът може да бъде груб и разпокъсан и все пак да изглежда прекрасно.

Дървените или каменни подови настилки също са подходящ избор ако искате помещението ви да добие индустриална визия.

Декор: декорът е това което омекотява пространството, затова постарайте се да се сдобиете с наистина удобни дивани и големи меки възглавници , които ще се сработят перфектно с  „ индустриалния“ тип предмети.

Растенията от своя страна ще внесат живот и цвят във всеки тип обстановка затова потърсете няколко наистина огромни растения с големи листа и саксии, които да използвате за целта.

Осветление: Свободно стоящите лампиони са чудесен източник на светлина за помещения от такъв тип. Опитайте се да добавите няколко невероятни абажура за помещението си.

Абажури или лампиони с метални конструкции са за предпочитане, затова разгледайте внимателно нашата категорив Индивидуални Поръчки или просто се Свържете с нас за да създадем желаното осветително тяло.