Подаръци според зодиите

3
Добави коментар
boleyn
boleyn

 

Когато се говори за зодии, винаги има една снизходителна  усмивка и иронично повдигане на вежди. Просто така, за застраховка, да не би да изглеждаме нелепо езотерични. След няколкочасово изтощтително лутане в мола за подаръци и звънене на всички роднини с въпроса „Aма, какво да бъде?“, ето този списък по-долу може да се окаже вариант за избор:

 

ОВЕНЪТ е рогато, както знаем. Мисли се за владетеля на света и затова подаръците трябва да са подобаващи – като за властелин. Освен това овните са си характерчета, ценят смелите идеи и екстравагантните хрумвания. Наложително е да му подарите вещ, която привлича погледите. Хората от знака обичат природатa, така че зелено растение или папагалче е добър избор. Овните охотно приемат и бижута от натурални камъни, подаръци, специално направени за тях, спортни аксесоари и инструменти, свързани с тяхното хоби, хубави парфюми. Всичко трябва да е ефектно опаковано и подарено с театрален жест. 

ТЕЛЕЦЪТ е домошар, практик и високо цени материалното и лукса. Обича да получава практични и скъпи подаръци и аксесоари за дома, като например картини и съдове, а също бижута, приятни малки аксесоари: настолен часовник, писалка със златно перо, рамка за снимки. Това е зодията, тясно свързана със земята, затова те ще се зарадват на ухаещи цветя и растения за градината. Ще им хареса също литература, свързана с финансовия просперитет. Може да подарите вечеря в скъп ресторант или пък бутилки скъпи вина и шампанско. 

БЛИЗНАЦИТЕ са изключително впечатлителни, любознателни и интелектуални  натури, така че, ако напишете стихотворение в тяхна чест, те ще са най-щастливи. Близнаците обожават остроумните подаръци-изненада. Ще се зарадват на билети за театър или кино, енциклопедична литература, електронни пъзели, судоко, а също и на модни аксесоари. Дамите биха харесали пълен комплект гримове или луксозен  телефонен апарат.

За РАЦИТЕ купете подарък от антиквариат – стар меден свещник или китайска лампа, огледало, сребърни прибори… Най-важното за представителите на този зодиакален знак е трайността не само на вещите, които им поднасяте, но и правилното изразяване на чувствата ви в такъв момент. Раците са затворени личности и имат нужда да ги подсетите за празника. Те са големи любители на комфорта и уюта. Подарете на жената-Рак нещо меко и топло – блуза от камилска вълна, красиви и топли пантофи, полезен домакински уред. Раците ще се зарадват на всякакви аксесоари за дома, луксозна готварска книга и други подобни….

ЛЪВЪТ, също като овена, е с високо самомнение и претенции, затова и за него пригответе царски подарък, който трябва да е шокиращ и необикновен. Жената-Лъв очаква истинско бижу – колие или пръстен с брилянт. За мъжа може да подготвите ефектни мъжки аксесоари. Лъвовете ще се зарадват на златни бижута, скъпо шампанско, филми и спектакли на DVD, картини и литографии, екстравагантни дрехи, екзотична екскурзия, вечеря в престижен ресторант или SPA процедури. Лъвовете си падат по лъскавите неща, имайте го предвид.

Ако не искате да изнервите ДЕВАТА на празненството, което е организирала, то трябва задължително да бъдете в точния час на точното място с практичен подарък в ръце. Купете й пуловер или чадър. Девите имат разностранни интереси. Можете да я зарадвате с музикален диск, с нещо, свързано с хобито, енциклопедия, бижу от ахат, диетични продукти, телефон с качествен органайзер, занаятчийски творби, закачливи играчки, био козметика, нещо подходящо за офиса им, бельо от памук. 

(следва продължение)

текст: Антоанета Баева

снимка: Leo Cinezi/http://www.cinezi.com.br/

 

 

Коментари