Имоти » Имоти за продажба и под наем в България Банско и региона, на Черно Море

1
Добави коментар

Имоти

Актуални нови обяви, топ оферти в Банско и региона. „Българска Компания Недвижими Имоти 21 Века“ предлага голямо разнообразие от имоти в зимния курорт и региона на Благоевград.

Какво се търси през последната година?

Характерни и силно търсени са градските имоти в Града, непосредствено до бърз транспорт към пистите. Характерно за Банско са ваканционните апартаменти през зимния сезон.

И още..

Все по-често се търси земя с възможност за собствено изграждане на жилище. Много популярни стават и имотите разположени в горски райони около курорта.
Топлото хубаво време в областта, през лятото, и многообразието от занимания привлича всяка година все повече гости в града.
В сайта предлагаме актуални нови обяви, топ оферти в Банско на къщи, имоти в Голф област, Спа.

Купи и отдай под наем?..
Или как да управлявате имота си извън сезона в 2 стъпки

Повечето хора посещават един и същ курорт години подред.Идва и момент, когато хотелът става „тесен“ и се решават да инвестират в жилище.

Стъпка 1 – Собственик на Дом а сега какво?

Посещенията на ваканционното жилище са от 2 до 3 пъти в годината по време на предпочитания сезон. Понякога и в рамките на други месеци и празници, а през останалото време имота е затворен. Но всичките ви приятели искат да посетят „вашето място“ .

Стъпка 2 – Идея с решение.

Защо не. Всеки може да наеме жилището Ви за свободния период. В Банско успешно се развива услуга предлагана от всяка агенция за недвижими имоти, а именно Управление на имот

Актуални нови обяви, топ оферти Банско