Кастинг търси натурална Мис Хасково

1
Добави коментар
arbalet
arbalet

Водеща модна агенция у нас търси хубавици в Хасково за короната на Мис България. Финалният конкурс в София ще бъде през есента, но кастингът на местно ниво ще бъде на 14 август от 14 часа в клуб „Баркод“.

Изискването към участничките е да имат навършени 17 г, да са високи над 170 см, да нямат екстеншъни и да бъдат без прически. Необходимо е да са интелигентни, а владеенето на чужд език е предимство, уточни регионалният мениджър на конкурса Адриана Добрева, която ще записва мераклийките за короната. Тя ще бъде и част от журито, заедно със собственичката на модната агенция „Интерсаунд“ Ирина Папазова и нейния екип. Папазова e супермодел на България за 1993 г. Работила е и в авторитетни модни агенции в САЩ, Италия, Испания и Франция.

От тази година „Интерсаунд“ си върна правата за престижния конкурс за красавици в България. Идеята ни е да развиваме дейност в града и да направим школа за модели в Хасково, каза Адриана Добрева. По нейни наблюдения в Хасково има много красиви девойки.

Нека да забрават за предразсъдъците и да покажем красотата на града, апелира Добрева към младите момичета и техните родители, които в не редки случаи ограничават децата си от участие в подобни кастинги.

Ива Иванова