Днес е ден, от който астролозите настръхват! Нещо или ще се случи днес, или никога няма да се случи!

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Утре в небето ще свети Синя луна , термин, който се използва за второто пълнолуние в същия месец . Първото пълнолуние през този месец беше на 1 юли, в знака на Козирог, а утре ще бъде под знака на Водолея.

 

Синята луна е толкова рядко явление, което на английски език означава нещо, което ще се случи сега или никога. Следващата Синя луна ще бъде още през 2018 година.

 

Астролозите обясняват, че това е краят на предизвикателствата и уроците, които са започнали през 2012 година.

– Това е космически безпрецедентно събитие, истински месец на прехода. Това за нас ще означава окончателно вземане на решенията, които сме отлагали. Сега настъпват шансове, които се случват само веднъж в живота и събития, които могат да изявят живота ни. Когато Венера, планетата на любовта, се свързва с Луната, се случва голямо влияние върху любовта. В Синята луна се случва любов, каквато може да се случи само веднъж в живота – казват астролозите.

 

Те смятат, че Синята луна е подходящ момент за разкриване на чувствата, така че тези, които се съмняват в своя брак, вече могат да престанат, а тези, които дълго са били „заключени“ в стара любов, сега решават да направят нова стъпка към нова връзка.

– Нашите души вече са на ръба на нещо голямо, нещо, което се подготвя от 2012 година. Подготвя се важна част от пъзела – твърдят астролозите, добавяйки, че не съществува идеалното време за нещо, но това време е по-добро от много други.