Криско, Преслава, Рачков и Зуека в програмата за празника на Димитровград

1
Добави коментар
arbalet
arbalet

Програмата за отбелязване на 68-мата годишнина от създаването на Димитровгпрад анонсира пред журналисти днес кметът Иво Димов. По думите му, тази година тя отново е разнообразна, а целта й е да обхване различните вкусове и предпочитания на димитровградчани.

Празникът ще продължи седмица, като началото ще бъде поставено на 27 август. Зрелищно шоу на силови атлети под надслов „Силни срещу дрогата“ е едно от първите мероприятия, което ще се проведе на стадион „Раковски“.

От Общината тази година организират пиано бар на открито. Той ще бъде разположен в пространството около шадравата срещу сградата на съда на 28 август. Ще има музика на живо, мокър бар и щъркели за всички посетители.Началото е в 20:30 часа.

Лятно кино ще бъде организирано на средващия ден. То ще бъде позиционирано на площад „Поезия“ срещу „Планета Пайнер“. Ще се прожектира хитовия филм от социализма „С деца на море“.

На 31 август е предвиден концерт на „Канарите“ и Нелина на площад „България“. На 1 август в програмата гостува Преслава.

Кулминацията на 2 септември е гостуването на шоуто „Като две капки вода“ с участието на Димитър Рачков и Зуека. Участие ще вземат също Албена Михова, Милица Гладнишка,Ненчо Балабанов, Рафи, Криско и др. Мястото е площад „България“.

В програмата има още много културни мероприятия, спорт и забавления за децата. Програмата в детайли ще бъде разпространена от Общината в понеделник, 3 август.