Смути за здраво сърце и добро храносмилане, смути с чиа, био фибри, оризово мляко с бадем

7
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Смути за здраво сърце и добро храносмилане от Био магазин Bio Drink

Тази рецепта за смути ще има благоприятно влияние върху Вашето сърце и стомах, защото ще намали неприятните симптоми от подутия корем и едновременно ще подпомогне разграждането на мазнини и възстановяването на организма, ще подсили метаболизма. Рецептата за смути с чиа, био фибри, оризово мляко и други е пакет от здравословни вещества, полезни за Вашето здраве.

Рецепта:

250 мл. оризово мляко с бадем Joya 1 банан 1 ч.л. канела 1 с.л. мед 1 с.л. чиа 1 с.л. Био фибри Чиа Лед по желание

Оризовото мляко с бадем е естествен източник на фибри, витамини от групата В, витамин E, калий, магнезий, манган, антиоксиданти, без консерванти, ГМО и оцветители. Благодарение на бадема, млякото е обогатено и с минерални соли и микроелементи – калций, желязо, селен, цинк, манган, мед.

Чията пък ни зарежда с омега-3 и 6 мастни киселини, семенца, богати на калций, калий, антиоксиданти и протеини.

Бананите са засищаща и здравословна храна, тъй като съдържат малко калории, мазнини, натрий и холестерол, а същевременно са богати на много важни хранителни вещества. Те са пребиотична храна, стимулираща растежа на полезни бактерии в храносмилателния тракт. Бананът съдържа много калий и са добър източник на фибри, витамин С, витамин В6, витамин А, манган, фолиева киселина и влияе положително на метаболизма.

Био магазин Bio Drink Ви предлага подходящи рецепти за смутита и други енергийни, ободряващи и тонизиращи напитки, здравословни и супер храни.