Estee Lauder New Dimension Transformative Collecton – революция в женската красота » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Нова перспектива. Нов ъгъл. Сега Estée Lauder дава сила на жените да трансформират и определят своя външен вид по изцяло нов начин. Представяме ви New Dimension, трансформираща колекция, която е толкова силна, че може да промени перспективата на жените за това как те виждат себе си. Серум откритие – New Dimension Shape + Fill Expert Serum – и Expert Liquid Tape заедно с два експертни продукта за оформяне – Shape + Sculpt Face Kit и Shape + Sculpt Eye Kit – помагат да създадете красиви контури и видимо по-определена форма на лицето. Работейки на всяко ново на кожната повърхност и помагайки да създадете както видим обем, така и структура, тази колекция открива, изтъква и отразява най-добрите черти на кожата. Това е многостранна трансформация, моментална и продължителна. Нужният видим обем е добавен. Лицевите контури изглеждат по-очертани. Скулите и челюстта са по-повдигнати. Революционно? Абсолютно. New Dimension дава една изцяло нова гледна точка за красотата чрез трансформиращата красота на контурирането.

НАУКАТА НА ТРАНСФОРМАЦИЯТА

Тайната на създаването на красиви лицеви контури е в подобряването на видимия обем + структура. „Знаем, че структурата на кожата подпомага плътността и очертанията й, които са характерни за младата кожа,“ казва доктор Надин Перноде, Вице президент, Skin Biology Research & BioActives, R&D. „Но благодарение на нашите последни проучвания ние знаем, че е от изключителна важност също така да подобряваме видимия обем, за да създадем истинска трансформация.“ Обемът дава на кожата очертание. Затова, за да подобрим визията на лицевите контури, е критично да подобрим и видимата структура, и обема.

ТРАНСФОРМИРАЩАТА КОЛЕКЦИЯ

Днес реалната трансформация е възможна с изменящата красота на контурирането. За пръв път New Dimension помага да създадете красиви контури и видимо по-изразени лицеви форми:

New Dimension Shape + Fill Expert Serum – мощна, концентрирана формула, която подпомага подчертаването на контурите, за да се повдигнат скулите и челюстта чрез подобряване на видимия обем и структура.

New Dimension Expert Liquid Tape – прецизна грижа, която се фокусира и помага за по-стегнато усещане на ключовите лицеви контури. С времето New Dimension Expert Liquid Tape подпомага стягането, увеличаването на тонуса и скулптурирането за повдигане на зоната около очите.

New Dimension Shape + Sculpt Face Kit – всичко в едно за контурирането, мигновено създава идеална лицева рамка с два експертно координирани крем нюанса. Неутралните тонове постигат проба-грешка ефект при контурирането всеки път.

New Dimension Shape + Sculpt Eye Kit – комплект за очния контур, който подпомага създаването на идеална форма на очите и външен вид.

НОВА ПЕРСПЕКТИВА ЗА КРАСОТА

New Dimension също променя и начина, по който жените виждат себе си. Estée Lauder минава отвъд традиционното потребителско тестване, използвайки Neuroscience Testing, който измерва психологическите и емоционалните реакции се използва отдавна, за да внесе яснота в човешките реакции при работата на мозъка и нервната система. Estée Lauder използва Neuroscience Testing за пръв път, за да измери психологическите и емоционалните реакции на жените след употреба на New Dimension Shape + Fill Expert Serum. Резултатите са впечатляващи: 91% от участващите в изследването изживяват положителна промяна на отношението след употреба на New Dimension Shape + Fill Expert Serum и се чувстват по-ентусиазирани по отношение на начина, по който изглеждат. Те също така показват чувство на удовлетвореност и удивление.