Наталия Кобилкина се развежда

3
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Сексоложката оповести във видеообръщение, че тя и съпругът й слагат край на 11-годишния си брак

Сексоложката Наталия Кобилкина обяви в социалните мрежи, че се развежда след 11-годишен брак. Във видеоанонса, публикуван в профила й под заглавие „Аз и той се разделяме“, тя заявява:

„Здравейте, любими приятели. Днес искам да споделя една новина, която касае лично мен, но мисля, че би било честно и правилно да го споделя преди всичко с вас и бих искала да го разберете от мен, а не от някое друго място.

След 11-годишен брак взехме решение със съпруга ми да се разделим. И се разделяме с огромна любов и благодарност един към друг. Оженихме се, когато бяхме на 20 и бяхме с едно мислене, едно разбиране, едни чувства, но минаха 11 години и аз

вървя в коренно друга посока, съпругът ми върви в неговата посока

Аз съм му много благодарна за промяната ми и в храненето, и в отношението, и за цялата подкрепа през тези години, както със сигурност и той на мен. Но решавам да вървим напред. Няма други мъже или жени, които да са фактор за нашата раздяла… Изцяло решението е просто да продължа пътя си сама.“

Сексоложката признава, че никога не е оставала сама, но сега предпочита да продължи самостоятелно своята трансформация и търсенето на своето „аз“.

„С мъжа ми запазваме прекрасно приятелство и подкрепа един към друг, това е нашият личен избор да вървим така в този живот. Благодаря ви за цялата любов и подкрепа,

не ми е най-лесният период в живота,

но знам, че просто трябва да го минем. Раздялата никога не е лесно нещо, но… хора сме и аз винаги преподавам и вярвам в това, че въпреки всичко трябва да отстояваш себе си, да отстояваш своите мечти, да отстояваш своите идеали и не правиш компромис със себе си.

Не мисля че би било правилно и добре за мен или за него да правим този компромис един към друг, Така че пожелавам щастие на съпруга ми, както и на мен. Мисля, че е много важно, може би пример за другите хора, че ако усещате, че връзката ви се е изчерпала, да продължите по пътя сами, да имате тази смелост. И наистина е важно, че вас ви има в живота ми и това ми е голяма подкрепа. Благодаря ви и ви обичам“, завършва изповедта си Наталия.

Hotnews.bg припомня, че съвсем наскоро сексоложката даде интервю за сп. LoveStyle, в което по нищо не личало да й предстои раздяла с дългогодишната половинка, дори напротив – тя разкри, че

иска да има три деца

„Много вероятно е едно от тях да бъде осиновено. Имам вяра, че всичко идва в правилния момент. Така че, когато е писано, децата ще дойдат при мен и съпруга ми, с когото сме женени от 11 години“, споделя Кобилкина.

Сексоложката Наталия Кобилкина обяви в социалната мрежа, че се развежда със съпруга си, с когото имат 11 годишен брак. Това тя обяви, публикувайки видео в профила си, озаглавено: „Аз и той се разделяме“. Брюнетката започва изповедта си така: „Здравейте, любими приятели. Днес искам да споделя една новина, която касае лично мен, но мисля, че би било честно и правилно да я споделя преди всичко с вас и бих искала да я разберете от мен, а не от някое друго място. След 11 годишен брак, взехме решение със съпруга ми да се разделим. И се разделяме с огромна любов и благодарност един към друг. Оженихме се, когато бяхме на 20 и бяхме с едно мислене, едно разбиране, едни чувства, но минаха 11 години и аз вървя в коренно друга посока, съпругът ми върви в неговата посока. Аз съм му много благодарна за промяната ми и в храненето, и в отношението, и за цялата подкрепа през тези години, както сигурно и той на мен. Но решаваме да вървим напред. Няма други мъже или жени, които да са фактор за нашата раздяла. Изцяло решението е просто да продължа пътя си сама.“ Сексоложката признава, че никога не е оставала сама и сега предпочита да продължи своята трансформация самостоятелно и да продължи да търси себе си. „С мъжът ми запазваме прекрасно приятелство и подкрепа един към друг, това е нашият личен избор да вървим така в този живот. Благодаря ви за цялата любов и подкрепа, не ми е най-лесния период в живота но знам, че просто трябва да го минем. Раздялата никога не е лесно нещо, но хора сме и аз винаги преподавам и вярвам в това, че въпреки всичко трябва да отстояваш себе си, да отстояваш своите мечти, да отстояваш своите идеали и не правиш компромис със себе си. Не мисля че би било правилно и добре за мен или за него да правим този компромис един към друг, Така че пожелавам щастие на съпруга ми, както и на мен. Мисля че е много важно може би пример за другите хора, че ако усещате, че връзката ви се е изчерпала, да продължите по пътя си сами, да имате тази смелост. И наистина е важно, че ви имам в живота ми и това ми е голяма подкрепа в момента. Благодаря ви и ви обичам“, завършва изповедта си Наталия. Припомняме, че съвсем наскоро сексоложката даде интервю за списание Love Style, в което по нищо не личеше, че й предстои раздяла с дългогодишната половинка. В него тя разкри, че иска да има три деца: „Много вероятно е едно от тях да бъде осиновено. Имам вяра, че всичко идва в правилния момент. Така че, когато е писано, децата ще дойдат при мен и съпруга ми, с когото сме женени от 11 години”.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/ekskluzivno-kobilkina-se-razvezhda-snimki-+-video.99911.html

Източник: Hotnews.bg