Забавна новобрачна церемония на 2600 м надморска височина в Германия

6
Добави коментар
simeonov.v
simeonov.v

НАЧАЛО
| НОВИНИ
| Забавна новобрачна церемония на 2600 м надморска височина в Германия

2009-09-10 09:29:09

Забавна новобрачна церемония на 2600 м надморска височина в Германия

Девет двойки в Германия решиха да свържат живота си на 9/9/2009 г. Освен необичайната дата, мястото, на което влюбените си казаха “да” също беше екстравагантно – в подножието на най-високия върха в страната – Цугшпитце, на 2 600 м. надморска височина. Неслучайно на Изток твърдят, че 9 е числото на късмета, успеха, големите постижения и край на неприятностите.

Денят беше слънчев и топъл и така допълнително увеличи радостта на новобрачните. Ули Вернер и Кърстин Албершмайер обясниха, че не са суеверни, но се надяват добрата поличба да им помогне в съвместния живот. Те пропътуваха над 750 км. от Любек, близо до Хановер, за да отпразнуват най-важното събитие заедно с близки и приятели сред приказните гледки на баварските планини.

Ули Вернер: „Това е много специална дата и ние я чакахме с огромно нетърпение. Щастливи сме и сме радостни, че приятелите ни са с нас. Дори шефът ми е дошъл. Това е супер.”

Човекът, който извършва церемониите и вписва новите двойки в регистрите на Гармиш-Партенкирхен също подкрепи ентусиазма на младоженците. Не съм сигурен, че само датата е гаранция за дълъг и щастлив съвместен живот, но имам добро усещане, заяви Ролф Добър. И допълни, че на 8/8/08 осем двойки са се венчали на същото място и само една се е разпаднала.

А за всички, които не са се оженили на тройно щастливата дата 9/9/09 източните мъдреци припомнят: Щастието много често е зад врата, която си забравил, че си оставил отворена. http://www.ekipnews.com