Онлайн телевизия : Палавата библиотекарка: Родителите ми са разстроени от видеото

2
Добави коментар
ivanss
ivanss

Блондинката се радвам, че не работи на скапана работа за минимална заплата                              

Бившата студентка от университета в Орегон, която засне порно клипа в библиотеката, който взриви интернет, наруши мълчанието относно инцидента. 19-годишната Кендра Съндърланд от Корвалис е направила видеото през октомври за сайта MyFreeCams. На клипа младата блондинка заголва гърди и се пипа на срамни места, докато нейни колеги сноват около нея в университетската библиотека.Видеото е качено от неизвестно кой в сайта PornHub през януари. С качването му Съндърланд става звезда за борени дни в света на филмите за възрастни, като клипът й е гледан над 300 000 пъти само в рамките на дни. Докато родителите й са притеснени от постъпката й, младата Кендра се надява, че библиотекарското й приключение е точно нещото, което ще стартира кариерата й на модел.

Идеята да снима видеа за MyFreeCams, който показва клипове с жени, които се събличат, а едновременно с това правят и пари, дошла на Съндърланд, когато тя не успяла да си намери работа като сервитьора в близост до университета.

Първото видео тя заснела през октомври. Благодарение на него тя направила 150 долара само в рамките на час. „Като работиш работа за минимална заплата, има хора, които се държат зле с теб, само защото имат лош ден. А потребителите на MyFreeCams ми говориха само хубави неща. А и направих повече пари само за ден, отколкото бих спечелила на друга работа“, казва блондинката.

Въодушевена от успеха си, Кендра започнала да прави видеа редовно в квартирата си, докато съквартирантите ги нямало. В едно от видеата тя дори прави секс с бивш приятел. Видеото в библиотеката всъщност било предложение на неин почитател, който искал да я види в действие на публично място. С видеото от библиотеката Кендра успяла да си докара 700 долара само за час, а след няколко седмици тя взела решение да се откаже от колежа, за да се фокусира изцяло върху клиповете