Изкупуване и Прехвърляне на Фирми със ЗАДЪЛЖЕНИЯ ….

1
Добави коментар
finansist
finansist

Специализирани Правни Услуги за Изкупуване и Прехвърляне на Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ !

Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и нашият екип е съставен от квалифицирани специалисти владеещи всички процедури в регистърното и лицензионно производство – Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие !

Ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила наказателни постановления или просто сте задлъжнели към доставчици или партньори – Заповядайте при Нас , Не Отлагайте Законовото Решение на Вашия проблем !

Предлагаме ПЕРФЕКТНО Юридическо Съдействие за Търговски Дружества – ЕООД, ООД, АД, ЕАД .

ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и Отговорност !

Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемната фирма – собственик и управител , седалище , адрес за кореспонденция и всичко необходимо , което изисква Търговския Закон за освобождаване от длъжност и ОТГОВОРНОСТ .

ВСИЧКИ ПРАВНИ ДЕЙСТВИЯ, които предприемаме с цел избягване на предстоящи фалити, съдебни изпълнения, административни проблеми, глоби от държавни институции, наказателни санкции, задължения по ДДС, ЗКПО и др. са в съответствие с действащата нормативна уредба.

ВНИМАВАЙТЕ на кого се доверявате , при некомпетентно извършване на прехвърлителната процедура без освобождаване от ОТГОВОРНОСТ не съществува правна възможност за поправка …..

Нe се колебайте да се възползвате от нашите Професионализъм и Коректност , Предлагаме Ви напълно Законен и Бърз начин за решение !

Свържете се с Нас , Ние НЯМАМЕ РАБОТНО ВРЕМЕ и ПОЧИВНИ ДНИ !

НОВЕ КОНСУЛТ ВТ гр.Велико Търново ул. Цанко Церковски №39 – Сградата срещу Агенция по Вписвания

GSM – 0884 57 80 53

GSM – 0877 37 20 83

http://noveconsultvt.blogspot.com

Цена (лв.): 1.00 лв.