10-те най-сексапилни звездни майки

3
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от 10-те най на 20.07.2012

Те са извести, успели и много секси. Те могат да бъдат намерени както на кориците на модните списания, така и в бляновете на мъжете по целия свят. Извън блясъка на славата обаче те са мили, грижовни и любящи майки. Загрижени в трудните за своите деца моменти, радостни от малките им победи и горди от всяка тяхна крачка напред. Списание “People” ги подреди в специален топ 10, класирайки най-сексапилните звездни майки.

10. Жизел Бюндхен
Жизел Бюндхен е рекордьор в книгата на Гинес като “най-богатия супермодел в света”. Бразилката от немски произход е определяна и за “най-перфектното тяло на планетата”. Лице на най-прочутите марки в света, обявена за “най-могъщия супермодел” и “най-красиво момиче на Земята”, определяна като национален герой на Бразилия, редом с Пеле… това е съвсем малка част от приказната история на бразилската красавица. Жизел Бюндхен е бременна с второто си дете. Тя и съпругът й Том Брейди вече са родители на 2-годишен син Бенджамин.

9. Синди Крауфорд
Синди Крауфорд е една от иконите в бранша. Тя все още е рекламно лице на популярни марки, но не се появява на модния подиум. Красавицата има син Пресли на 12 г. и дъщеря Киа – на 10 г. Малката следва стъпките на майка си. Преди няколко месеца се разбра, че тя е ще е рекламно лице на младежката модна линия на Версаче.

8. Хайди Клум
Хайди Клум се разведе със съпруга си Сийл, но от любовта им се родиха три малки съкровища. Хайди се грижи за тях – момчетата Хенри Гюнтер и Джоан Райли и момиченцето Лу Сулола, родена през 2009 г. Красавицата има и още една дъщеря – Лени, която се роди през 2004 г. Баща на момиченцето е бизнесмена Флавио Бриаторе. “Аз съм лъвица. Имам четири малки лъвчета. Майка съм. Искам да защитавам и пазя децата си”, казва Хайди Клум. Тя е германка, която американците обожават. Наричат я “новата Клаудия Шифър”. Определят я като “перфектното ДНК за вас”. Хайди Клум е един от ангелите на Victoria’s secret и е с внушителна банкова сметка.

7. Миранда Кер
Миранда Кер роди син преди година от актьора Орландо Блум, който нарекоха Флин. Малчуганът е навсякъде със своите звездни родители. Красавицата отново се завърна на модния подиум и е в изключителна форма. “Храня го и след това снимам, когато той спи. Много е, но съм благодарна, че мога да го взимам навсякъде с мен, защото не всеки може да си го позволи”, сподя Миранда Кер. Тя е на 9-то място в класацията на сп. “Forbes” за най-скъпоплатените модели в света. Някои я определят като най-привлекателната жена на планетата за тази година, други я наричат жената – чудо заради великолепното й тяло, намиращо се в перфектна форма дори след раждане. Така или иначе, името на Миранда Кер безспорно е в топ позициите, когато става дума за привлекателни жени.

6. Мариса Милър
Мариса Милър и съпругът й Грифин Гес очакват първото си дете. Освен това тя се изявява като топ модел на най-известната марка за бельо Виктория Сикрет. Мариса и Грифин сключиха брак през април 2006 година и моделът признава, че “има очи само за мъжа си”. Тя е щастлива, че никога не са имали проблеми заради работата й. Тази година Мариса взе участие във филма R.I.P.D, където си партнира с Райън Рейнолдс и Джеф Бриджис. 29-годишният американски супермодел оглави класацията на стоте най-сексуални жени в света според списание “Максим”.

5. Клаудия Шифър
Клаудия Шифър е една от най-ярките представителки на “ерата на супермоделите”. През 90-те тя също е в отбора на супер майките. През 2002 г. тя се омъжва за филмовия продуцент Матю Вон и двамата имат две деца – син Каспър, роден на 30 януари 2003 година, и дъщеря Клемънтайн, родена на 11 ноември 2004 година. 41-годишният супермодел Клаудия Шифър сякаш изобщо не е повлияна от годините. Макар че отдавна не е в типичната “моделска възраст”, тя продължава да изглежда перфектно, точно както и в зората на кариерата си.

4. Адриана Лима
Адриана Лима е една от малкото жени в света, която е единодушно определяна за “съвършена”. Бразилската манекенка е бременна с второто си дете. 30-годишната красавица и съпругът й, бившият играч от Ен Би Ей Марко Ярич, са “много развълнувани” от предстоящата поява на рожбата им. “Цялото семейство е много развълнувано, особено Валентина (първата им дъщеря). Тя постоянно праща въздушни целувки на корема ми и казва: “Целувки за бебето”, разказва щастливата майка.

3. Алесандра Амброзио
Топмоделката Алесандра Амброзио се е появявала на кориците на най-известните списания за мода в света. Първото дете на манекенката от нейния годеник, калифорнийския бизнесмен Джейми Мазур, е момиченце на име Аня Луис Амброзио Мазур, родена на 24 август 2008 година. Алесандра роди и син – на име Ноа Финикс Амброзио Мазур, на 8 май 2012 година. Наскоро тя показа на всички своето малко съкровище.

2. Ел Макферсън
Ел Макферсън, една от жените с най-красиви и съвършени форми на планетата, навърши завидните 44 години. На върха на славата си мъжете в нейния живот са Шон Пен, Майкъл Хътчинс и мултимилиардера Тим Джефрис. Ел създаде собствена марка бельо. Само през първата година на продажби, серията й носи завидните 3 милиона долара. При това само на територията на родната й Австралия. През 1995 година красавицата започва да се среща с швейцарския милиардер Арпад Бюсон, с когото се сгодяват през август 2002 г., но се отказват от сватбата през юли 2005 г. Имат двама сина от връзката си – Арпад Флин, роден през 1998 г., и Аурелиус Сай, роден през 2003 г.

1. Кейт Мос
Кейт Мос е един от най-популярните модели, отново от златното поколение на 90-те. Тя става майка за първи път през 2002 г., когато роди дъщеря си Лила Грейс от тогавашния си приятел Джеферсън Хик. Лила и Кейт дори направиха съвместна черно-бяла фотосесия за сп. Vogue. Сега медиите предполагат, че Кейт и настоящият й съпруг, рок музиканът Джейми Хинс, искат да имат още деца. Двамата се ожениха през юли миналата година.

Коментари

коментар(а)

Подобни: деца, майка, родители